Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasi Partiler demokrasinin vazgeçilmez unsuru

Bu haberin fotoğrafı yok
Siyasi Partiler demokrasinin vazgeçilmez unsuru

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti

Ziyarete geçtiğimiz günlerde parti içerisinde yapılan seçimle göreve gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Albay, Mehmet Kırker, Ali Karkı ve Mehmet Beşkardeşler katıldılar.
Ziyarette konuşan Vali Balkanlıoğlu, yapılan seçimler sonucunda yeni göreve gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Siyasi Partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu, “Seçimle gelmenin ayrıcalığı olduğu gibi, vatandaş içinde sandığın büyük bir nimettir. Bu çok güzel bir demokrasi örneğidir. Ülkemizde demokrasinin ne kadar düzenli bir sistem içerisinde işlediği gözler önündedir. Bunun en güzel örneği de yapılan seçimlerdir. Ben yeni görevinizde hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Ziyarette konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ise kabulünden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, yapacakları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti