Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Statlara pandemi affı

Spor müsabakalarında uygulanan pandemi

Spor müsabakalarında uygulanan pandemi kuralları Bilim Kurulu açıklaması sonrasında hafifletildi. Seyircilere statlarda HES kodu sorulmayacak

 

Bilim Kurulu açıklamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu da yeni değişikliklere gidildiğini 3 madde ile duyurdu. Konuya ilgili olarak Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamaları sonrasında yeni düzenlemelere ilişkin TFF’den de açıklama geldi.
TFF’den yapılan açıklamaya göre; “Bilim Kurulu Toplantısı sonrası, Sağlık Bakanımızın açıklamalarında da belirttiği değişiklikler çerçevesinde; TFF müsabakalarına HES sorgulaması yapılmadan seyirci alınacak. Bu değişiklik ile birlikte stadyumlarda uygulanmakta olan 12 yaş sınırı da kaldırıldı. Kırmızı alandaki görevliler, sporcular ile kulüp çalışanlarının Covid-19 sağlık tedbirleri ve uygulamaları sorumluluğu, bugünden itibaren ilgili kulüp yetkilileri ile sağlık ekiplerine devredildi. Bu sebeple artık müsabakalarda Sağlık Tedbirleri Kontrolörleri (STK) görevlendirilmeyecek. Bu gelişmeler ışığı altında takım doktorlarının müsabaka öncesi yapılan müsabaka organizasyon toplantısına katılma zorunluluğu da kaldırıldı.” ifadelerine yer verildi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti