Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Lig 3 Ekim’de başlıyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Süper Lig 3 Ekim'de başlıyor

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Afyonkarahisar Başkanlığı’nda 12 kulüp yöneticisinin katılımıyla, Süper Amatör Lig fikstür belirleme toplantısı yapıldı. Ligin ise Ekim ayının ilk haftasında başlanmasına karar verildi

Süper Amatör Ligin fikstürü ve ligin başlayacağı tarihi belirleme toplantısı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Afyonkarahisar Başkanılığı’nda yapıldı. Toplantıya 12 takımın yöneticileri katılırken toplantının açılışında konuşan ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, kulüplere uyarılarda bulundu.
“SPORCULAR YETİŞTİRELİM”
Afyonkarahisar’da yetişecek sporcuların sadece Afyonkarahisar’a değil Türkiye’ye belki de dünyaya katkısı olacağını belirten Başkan Küçüksağrıcı, “Afyonkarahisar’da yetişen çocuklarımızın sadece Afyonkarahisar’a değil, Türkiye’ye belki de tüm dünyaya katkısı olacak. Öncelikli hedefimiz futbol değil çocuklarımıza sporculuğu aşılamak olsun. Bizler sporun içinde olduğumuz için görüyoruz, sporcu sahaya geliyor, sigara içiyor, izmaritini, içtiği meşrubatın şişesini yere atıyor. Sporcu bu değildir arkadaşlar.” ifadesini kullandı.
Küçüksağrıcı’nın konuşmasının ardından başlanan fikstür belirleme toplantısında önce Futbol İl Tertip Komitesi’ne takım yöneticilerinden bir asil bir de yedek üye seçildi. Nurettin Baştürk asil üye seçilerken Naim Değirmenci ise yedek üyeliğe seçildi. Fikstür çekimine başlandığında ise 19-20 Eylül tarihlerinde temayül yapılmasına 3-4 Ekim’de de ligin başlatılmasına karar verildi. Kurban Bayramı’na memleketlerine gidecek oyuncuların olması göz önüne alınarak ligin bayramdan sonraki hafta başlatılması önerildi. Öneri takımların ortak önerisi olduğu için kabul gördü.
Süper Amatör Ligin ilk hafta
müsabakaları şu şekilde:
Mahmutköyüspor-Hisar Belediyespor
Taşoluk Belediyespor-Çobanlar Belediyespor
Salar Belediyespor-Dazkırı Belediyespor
Demirspor-Tınaztepe Belediyespor
Dinar Belediyespor-Emirdağspor
Bolvadin Belediyespor-İhsaniye Belediyespor (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti