Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hayvan nakilleri daha güvenli olacak”

Bu haberin fotoğrafı yok

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar’a Hayvan Kontrol ve Dinlendirme İstasyonu kurulması için çalıştıklarını belirterek, projeyle Ege Bölgesi ve Çanakkale’ye, Afyonkarahisar üzerinden İstanbul’a ve Trakya bölgesine gerçekleştirilecek olan hayvan nakillerinin daha güvenli olacağını söyledi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti.
MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a, ziyaretinde İl Başkanı Mehmet Kocacan eşlik etti. Milletvekili Taytak, Başkan Mühsürler ile Afyonkarahisar hayvancılık sektörü konusunda istişare de bulundu. Afyonkarahisar’ın başlıca gelir kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu söyleyen Taytak, Afyonkarahi-sar’da hayvancılığın gelişmesi noktasında önemli çalışmalarda bulunduklarını ifade etti.
“KONTROL NOKTASI
AFYON’A KATKI SAĞLAYACAK”
Afyonkarahisar’a Hayvan Kontrol ve Dinlendirme İstasyonu kurulması noktasında çalışmalar başlattıklarını belirten Taytak, “Geçtiğimiz aylarda mecliste ilimize Hayvan Giriş Kontrol Noktasının kurulmasıyla ilgili talepte bulunduk. Afyonkarahisar’da kurulacak olan kontrol noktası ilimiz hayvancılık sektörüne ve istihdamına önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Bu projeyle Ege bölgesi ve Çanakkale’ye, ilimiz üzerinden İstanbul’a ve Trakya bölgesine gerçekleştirilecek olan hayvan nakillerinin daha güvenli olması yönüyle de önemlidir. İlimiz konum itibari ile Ege’nin giriş noktası olarak, avantajlı bir yerdedir. Afyonkarahisar’a kurulacak bir kontrol noktası ilimiz hayvancılık sektörüne katkı sağlamasının ötesinde, sunacağı istihdam imkânı yönüyle de tarafımızca değerli görülmektedir.” dedi.
“ÇALIŞMALARI YAKINDAN
TAKİP EDİYORUZ”
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, Milletvekili Taytak’ın hayvancılık sektöründe yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Mühsürler, Afyonkarahisar’da hayvancılığın gelişmesi noktasında verdiği özverili çalışmalarından dolayı Taytak’a teşekkür etti. Ziyaret sonunda Milletvekili Taytak, Başkan Mühsürler’e Afyonkarahisar mermerinden yaptırılan haşhaş motifli Türk Bayrağı’nı hediye etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti