Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“T” Taksi plakası olanlar ne yapacak?

Bu haberin fotoğrafı yok
“T” Taksi plakası olanlar ne yapacak?

Afyonkarahisar’da daha önce alınan ancak bir araç üzerinde işletilmeyen taksi plakalarının durumunun Eylül ayındaki Belediye Meclisi toplantısında ele alınması bekleniyor. Bazı plaka sahipleri, Eylül’den önce ellerindeki plakayı satışa çıkardı

Afyonkarahisar’da “İleride kullanırız” düşüncesiyle alınan ve şu an için işletilmeyen taksi plakalarının durumunun Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Eylül ayındaki olağan toplantısında görüşüleceği belirtiliyor. Kullanılmayan veya trafiğe sokulmayan T plakaların Belediye Meclisi’nin kararıyla iptal edileceği öne sürülüyor.
DAVA DA AÇILABİLİR
Afyonkarahisar’daki T plaka sahiplerinin ise tedirginliği sürüyor. Elinde kullanmadığı T plaka olan vatandaşlar, Eylül’e kadar bir araç bulup plakayı trafiğe sokma derdine düştü. Bir kısım plaka sahipleri ise, plakayı satmak için duvarlara ilan yapıştırmaya başladı. Plaka sahipleri, “15 bin liradan satmayı düşündüğümüz T plakalarımız, şu anda 5-6 bin liraya ancak alıcı buluyor” diyorlar. T plaka sahiplerinin, Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nden “iptal” kararı çıkması hâlinde, kararın yürütmesinin durdurulması için dava açacakları belirtiliyor. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti