Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Takımımdan beklentim yüksek” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Takımımdan beklentim yüksek”

Elibol Sandıklıspor’un Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca, bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve takımından umutlu olduğunu dile getirdi

Elibol Sandıklıspor’un başarılı Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca, “Hedefimiz şampiyonluk. Yönetimimiz, her türlü fedakarlığı yaparak güzel bir kadro meydana getirmemizi sağladılar. Şimdi bize düşen iyi çalışıp, başarılı sonuçlar alarak, Sandıklı’yı hak ettiği noktalara taşımak” dedi.
Hakan Hayati Karaca, “Rakiplerimizin gücü ne olursa olsun, bizim de belli bir gücümüz olacak. Bize her ne kadar şans vermeseler de bizim de diğer takımlar gibi şampiyonluk şansımız bulunuyor. Şu anda ligin başlamasına 2 haftalık bir süre var. Bu 2 haftada iyi çalışıp, iyi hazırlanacağız ve lige iyi başlayacağız. Rakiplerimizin gücü ne olursa olsun, tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıkacağız. Grubumuzda güçlü takımlar yer alıyor. Bunun farkındayız. Ama bizim de çok iyi futbolcularımız var. İşin gerçeği bizim de işimiz zor olacak. Çünkü her futbolcunun yedeği de direkt olarak oynayabilecek kapasitede. En ideal kadroyu belirlemek için uğraşıyoruz” dedi. (Kocatepe)

“Taraftarlarımız yanımızda olsun”

Elibol Snadıklıspor’un Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca, Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon oldukları sezonu hatırlatarak, “O sezon taraftarlarımızın desteğiyle şampiyon olduk ve 3. Lig’e çıktık. Bu yıl da yine taraftarlarımızın desteğini istiyoruz. Eğer taraftarlarımız yanımızda olurlarsa hedefimize daha kolay ulaşacağız. Bizim bunca emeğimiz, Sandıklı halkı ve Afyonkarahisarlı futbolseverlerin, tüm maçlarımızda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Taraftarlarımızı her maçta yanımızda görmek istiyoruz. Kötü oynadığımızda, ya da kötü sonuçlar aldığımızda bile yanımızda olsunlar. Bir hedefe odaklandık. Bu hedefe de ancak ve ancak kenetlenirsek ulaşabiliriz” diye konuştu. (Kocatepe)

Nazilli ile hazırlık maçı yapıldı

Elibol Sandıklıspor, dün saat 18.00’de Nazilli İlçe Stadı’nda Nazilli Belediyespor’la hazırlık maçı yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını Sandıklı İlçe Stadı’nda sürdüren Elibol Sandıklıspor, dün 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor’la karşılaştı. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan müsabakada Elibol Sandıklıspor, oldukça etkili bir futbol ortaya koydu. Maçı izleyen taraftarları ve yöneticileri heyecanlandıran Elibol Sandıklıspor, yeni sezon öncesi son ciddi sınavını Nazilli Belediyespor’a karşı verdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti