Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Kolej öğrencileri Türbe Camii’ni ziyaret etti

1-7 Ekim Camiler ve

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji öğrencileri Türbe Camii’ni ziyaret ettiler

 

Cuma namazı öncesi Teknik Kolej Müdürü İbrahim Çakal ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ahmet Sevim eşliğinde Türbe Camii’ni ziyaret eden öğrenciler dini ve tarihi değerleri yakından tanıma fırsatı buldular. Rahmiye Sare Palalı öğrencilerinin Türbe Camii ziyaretine katılan İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ise öğrencilere dini ve manevi değerler hakkında öğütlerde bulundu.
Türbe Camisi içerisinde bulunan Mevlevihane Müzesini de ziyaret eden öğrenciler müze yetkililerinden mevlevilik ve mesnevi sanatı hakkında bilgiler aldı. Cami bahçesinde ilk olarak öğrencilere Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ahmet Sevim Türbe Camii’nin tarihçesi hakkında bilgiler verdi.
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenledikleri etkinlik hakkında bilgiler veren Okul Müdürü İbrahim Çakal, “Okulumuz olarak Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında İl Müftülüğümüzün destekleri ile okulumuz öğrencilerimizi dini ve tarihi değeri olan Türbe Camii’ne getirdik. Burada İl Müftümüz ve Camii yetkililerimiz öğrencilerimize dinimiz hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerimizin eğitimine yönelik etkinliklerimiz devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
Öğrencilere camilerin maneviyatını anlatan Müftü Kabukçu, camilerin sadece bir ibadet alanı olmadığını aynı zamanda eğitim alanları olduğunu söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti