Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tortop’un göreve bugün başlaması bekleniyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Tortop'un göreve bugün başlaması bekleniyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdür Yardımcısı Yunus Tortop Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı. Tortop’un görevine bugün başlaması bekleniyor

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine, AKÜ BESYO Müdür Yardımcısı Yunus Tortop atandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Zeki Kuş da Gençlik Merkezi’nde Araştırma Görevlisi olarak görevine devam edecek.
“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”
Tortop’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Zeki Kuş, “Yunus beyi gö-revinden dolayı kutluyorum ve hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
TORTOP GÖREVE BUGÜN BAŞLIYOR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atanan Tortop, görevine bugün başlayacak. Tortop’un görevinini lik gününde Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etmesi bekleniyor. Müdürlüğü’nün Afyonkarahisar’a hayırlı olması dileğinde bulanan Tortop, “Sayın Valimiz’le gerçekleşen törenler nedeniyle görüşemedik. Bugün sabah görüştükten sonra büyük ihtimalle görevimizi teslim alacağız. Verilen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Spora uzak olmayan bir eğitimci olarak elimizden geleni yapacağız. İnşallah müdürlüğümüz Afyonkarahisar’a hayırlı ve uğurlu olur.” ifadesine yer verdi.
YENİ GÖREVLENDİRMELER
İscehisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olan görev yapan Gökhan Gürbüz, Gençlik Merkezi Müdürü olarak atandı. Gençlik Merkezi’nde görevli olan İsmail Kılınç da Şube Müdürü olarak görevine devam edecek. Çobanlar’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak atanan Ali Çizmeci, Güreş Eğitim Merkezi’ne görevlendirildi. Bir veya iki ilçeye daha müdür ataması yapılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.
YUNUS TORTOP KİMDİR
6 Nisan 1970’te Afyonkarahisar’da doğan Yunus Tortop orta ve lise öğrenimini 1988 yılında Afyonkarahisar İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Tortop, Lisans eğitimine 1992 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümününü ikincilikle tamamladı. Toptop, Yüksek Lisans programını 2005 yılında AKÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü “Beden Eğitimi ve Spor” ana bilim dalında, Doktora programını 2009 yılında AKÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü “Anatomi” ana bilim dalında tamamlayıp Dr. unvanını aldı. 2011 yılında AKÜ BESYO’ya Yardımcı Doçent olarak atanan Toptop ilerleyen dönemde BESYO Müdür Yardımcısı oldu.
İyi düzeyde Almanca bilen Tortop, aktif olarak kayak ve voleybol dallarında spor yapıyor. Evli olan Tortop 3 çocuk babası. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti