Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSYD’de yarı final heyecanı başlıyor

Gruplarında ilk iki sırayı
TSYD’de yarı final heyecanı başlıyor

Gruplarında ilk iki sırayı alan ATSO, Adliye, Gençlikspor ve Emniyet takımları yarı finale terfi etti. Mor Grup’ta son grup maçlarında Basınspor ile Valilik, Gençlikspor ile de Adliye karşılaştı. Basın mensupları turnuva boyunca üzerine düşen ev sahipliğini başarı ile yerine getirirken tüm maçlarda mağlubiyet aldı. Valilik ile Basınspor’un arasında oynanan maçta oldukça çekişme yaşandı. İlk yarıda 4-1 öne geçen Basınspor, sonrasında Valilik’in eşitliği sağlamasına engel olamadı. Eşitlikle başlayan ikinci yarıda değişikliklere giderek oyundaki etkinliğini artıran Valilik maçın son anlarında üst üste bulduğu gollerle maçı 10-7 kazanmayı bildi. Valilik turnuvadaki ilk galibiyetini alarak elenmekten kurtulamadı. Grubun diğer maçında ise Gençlikspor, Adliye’yi 5-2 mağlup etmeyi başardı. Başından sonuna kadar gergin geçen maçta dostluk kazandı. Gençlikspor, aldığı galibiyet ile puanını 9’a çıkardı ve grubu lider tamamladı. Adliye ise 6 puanda kalarak grubu ikinci sırada tamamladı.
ATSO BEYAZ GRUBU LİDER TAMAMLADI
Beyaz Grup’ta yer alan takımlardan ise ATSO ile Emniyet gruptan çıkmayı başardı. Belediye ve ATSO ile berabere kalan Emniyet AKÜ’nün maça çıkmaması sonrasında hükmen 3-0 galibiyet aldı. Emniyet 2 puana 3 puan daha ekleyerek 5 puanla gruptan çıkmayı başardı. ATSO ise önce AKÜ’yü mağlup etti. İkinci maçında Emniyet ile berabere kalan ATSO son maçında da Belediye’yi 4-2 mağlup ederek gruptan 7 puanla çıkmayı başardı. Belediye ise kaybettiği maçın ardından 4 puanla elendi.
YARI FİNALLER BUGÜN
TSYD tarafından düzenlenen turnuvanın yarı final maçları da bugün saat 20.30 Kocatepe Spor Kompleksi’nde oynanacak. Yarı final maçlarında kazanan takımlar final maçına çıkacak ve final maçı da 23 Temmuz günü Zafer Stadyumu’nda oynanacak. Yarı finalde mağlup olan takımlar ise üçüncülük maçına çıkacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti