Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Sağlık-Sen’de Öztürk güven tazeledi

Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi

Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi 7. olağan seçimli genel kurul toplantısına tek aday ve liste olarak katılan mevcut Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk ekibiyle birlikte yeniden göreve seçildi

 

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin 7. olağan seçimli genel kurul toplantısı 20 Kasım 2021 tarihinde Derya Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Nesrin Çelikbilek, MHP İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika Şube Başkanları, Belediye Başkanları, TÜRKAV Şube Başkanı Ahmet Nal ve sendika üyeleri katıldı.
“TÜRK SAĞLIK-SEN DEVLET BAYRAK DÜSTURUNU SAHİPLENİYOR”
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan toplantıda genel kurul divanı Nizamettin Şenol’un Başkanlığında; Tolga Şahiner ve İsmail Akman’dan oluştu. Toplantının açış konuşmasını yapan Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, şube olarak yüzde 68,5 üye artışı ile Türkiye’de rekor kırdıklarını söyledi. Öztürk, “Ülkemiz son 5 yıl içerisinde çok zor dönemlerden geçti. Geriye baktığımızda 2016 yılı 15 Temmuz darbe süreci, 2017 yılı referandum süreci, 2018 yılı seçim atmosferi 2019 yılı ise maalesef dünyamızda olduğu gibi ülkemizde de pandemi süreci başladı. Bu zor dönemde Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen, devlet, millet, vatan ve bayrak düsturuna sahip çıkmıştır ve çıkmaya devam edecektir. Bundan dolayı Türk Sağlık-Sen ailesinde olmak bizler için şeref, gurur ve onur madalyasıdır. Bu aile de olmaktan gurur duyuyorum. Afyonkarahisar Türk Sağlık-Sen Şubesi olarak yüzde 68,5 üye artışı ile Türkiye’de rekor kırmıştır. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
“MHP SAĞLIK
ÇALIŞANLARININ YANINDA”
Türk Sağlık-Sen genel kurulunun hayırlı olmasını dileyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan şöyle konuştu: “Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızın seçimleri devam ediyor. Türk Sağlık-Sen genel kurulumuzun başta sağlık camiamız olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde 2 yıldır koronavirüs ile mücadele etmektedir. Bu mücadele de sağlık çalışanlarımız özverili bir çalışma içinde yer aldılar. Salgını kontrol altına alabilmek ve toplumun en az etki ve en az can kaybı ile bu süreci atlatabilmesi için; tüm sağlık çalışanları büyük bir mücadele sergilemekte, canla başla çalışmaktadır. Sağlık çalışanları bu mücadeleyi kendi sağlıklarının ve yaşamlarının da büyük tehlike altında olduğunu bilerek gerçekleştirmektedirler. Sağlık çalışanlarımıza minnet borçluyuz. Pandemi sürecinin bütün yükünü omuzlayan sağlık çalışanlarımızın hem çalışma şartları hemde ekonomik anlamda güçlenmesi konusunda MHP olarak her zaman yanlarınızdayız”
“EYT VE 3600 EK GÖSTERGE SORUNU MECLİSTE ÇÖZÜLECEK”
3600 ek gösterge ve EYT’nin çıkması için hükümete her desteği vereceklerini belirten Kocacan şunları kaydetti: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 24 Haziran seçimlerine giderken hazırlamış olduğu beyannamemizde 3600 ek gösterge ve Emeklilikte Yaşa Takılan kardeşlerimizin sorunlarını çözeceğiz. Bütçe imkânları doğrultusunda, kademeli geçiş uygulamasını dikkate alarak, geniş bir siyasi uzlaşma kapsamında hem EYT sorunu hem de 3600 ek gösterge mecliste çözülerek gündemden tamamıyla çıkarılacaktır. Başta 3600 ek göstergenin verilmesi maksadıyla hükümete her desteği vereceğiz, her çalışmanın içinde olacağız.”
ÖZTÜRK VE EKİBİ GÖREVE SEÇİLDİ
Tek aday olarak seçime giden Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk’ün Başkanlığında yönetim kurulu üyeliklerine; Nuri Buğa, Kürşat Mazan, Hüseyin Zıblak, Fatma Zehra Cerit Okur, Şerif Ali Şahan, Nihat Candan seçildi. Denetleme kurulu üyeliklerinde; İsa Çayır, Uğur Camcı, Tuna Babaoğlu görev alacak. Disiplin kurulu üyeliklerine ise; Önder Gültaş, Süleyman Aydın, Yasin Kılınç seçildi. Üst Kurul Delegeliklerinde: Mehmet Ali Öztürk ve Nuri Buğa görev alacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti