Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye birincisi öğrenciler ödüllendirildi – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürü
Türkiye birincisi öğrenciler ödüllendirildi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Liselere Giriş Sınavı’nda 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu öğrencisi Sinem Betül Arıcan, Abdurrahim Mısri Ortaokulu öğrencisi Şehriyar Mücteba Uysal ve Şemsettin Karahisari Ortaokulu öğrencisi Elif Lale Özdemir’i makamında kabul ederek tebrik etti.
Ziyaret sırasında öğrencilere aileleri, okul müdürleri ve Şube Müdürü Muammer Demircan eşlik etti.
“ORTAK NOKTALARI
ÇOK KİTAP OKUMAK”
Öğrencileri tebrik eden Yalçın, “İlimiz adına öğrencimizi içtenlikle tebrik ediyorum. Gelecek yıl sınava girecek öğrencilerimiz için örnek oldular. Okul müdürlerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize sürece katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Güzel sonuçlar alarak bizleri gururlandıran öğrencilerimizin ortak noktası çok kitap okumuş olmak. Her biri anne babaları ve öğretmenlerimiz tarafından her açıdan takdirle karşılanan öğrenciler. Demek ki sevgili öğrenciler, çok kitap okuduğunuz takdirde ve planlı çalıştığınızda, sosyal ve kültürel aktivitelere de zaman ayırarak hedeflerimize ulaşmak kolaylaşıyor. Elde ettiğiniz başarıdan dolayı bir kez daha sizleri tebrik ediyorum.” dedi.
ÖĞRENCİLERE ÇEYREK ALTIN, OKULLARA PLAKET VERİLDİ
2019 Liselere Giriş Sınavı Türkiye birincilerine İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın tarafından çeyrek altın ve kitap takdim edilirken, okullar da plaket ile ödüllendirildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti