Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın çalışmaları inceledi, öğrencileri dinledi

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Dinar İlçesi’nde eğitim kurumlarını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Yalçın, yüz yüze eğitime devam eden okullarda öğrencilerle sohbet etti

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ile birlikte Dinar İlçesi’ni ziyaret etti.
ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
Dinar Kaymakamı Sayın Selami Kapankaya’yı makamında ziyaret eden Yalçın, ilçenin eğitim-öğretim durumunu değerlendirdi. Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş ile beraber okul müdürleri ile toplantı yaparak yüz yüze ve uzaktan eğitim yapılan okullardaki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Yalçın, toplantının ardından yüz yüze eğitime devam eden okulları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.
Yalçın daha sonra Dinar İlçesi’ndeki Kadın Kültür Evini ve atölyelerini ziyaret etti. Son olarak Dinar Fen Lisesi, Dinar RAM, Dinar Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Yalçın, çalışmalarından dolayı ziyaret ettiği kurumların idareci, öğretmenlerine teşekkür etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti