Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın, öğrencilerle bir araya geldi

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinde Okul Müdürü Osman Tezgiden’den okuldaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Ardından öğretmenlerle yarıyıl tatili öncesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci döneminde yürütülen çalışmaları değerlendiren Yalçın, “Okullarımızda görev yapan tüm öğretmenlerimizin okul içerisinde yürüttükleri eğitim öğretim çalışmalarını veli ve öğrencilerimizle diyalog içerisinde kalarak okul dışında da devam ettirebilmeleri çok önemli. Bu da öğretmenlerimizin coşkuyla çalışmaları ve konsantrasyonlarını kaybetmemelerine bağlı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerimizin süreç içerisinde azimlerini kaybetmemeleri için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Okul bünyesinde yer alan atölyeleri de ziyaret eden Yalçın, öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilere bölümleriyle ilgili çok güzel iş imkanları olduğunu, bu iş imkanlarından faydalanabilmeleri için gerekli olan bilgi, beceri ve tecrübeyi öğretmenleri rehberliğinde çok çalışarak kazanabileceklerini belirtti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti