Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarım-yamalak yasak – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yarım-yamalak yasak

Müze’den Anıtpark’a kadar olan güzergah için alınan araç park yasağı tam uygulanmayınca vatandaşın tepkisine neden oluyor

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin aldığı “park yasağı” kararının yarım-yamalak uygulanıyor olması esnafların tepkisini çekiyor.
Bilindiği gibi Belediye Meclisi Ağustos Ayı toplantısında Kurtuluş Caddesi ve Bankalar caddesiyle ilgili araç parkı yasağı kararı alınmıştı. Afyonkarahisar Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısında alınan karar doğrultusunda Arkeoloji Müzesi’nden Anıtpark önüne gelişte park yasağı uygulanacaktı. Emniyet Müdürlüğü’nden gelen talep üzerine Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısında alınan karar gereği, Müze’den şehir merkezine geliş istikametinde Park önüne kadar olan yola sabah saat 7’den akşam 19’a kadar araç park etmek yasak olacaktı. Yasak, minibüs ve halk otobüslerini de kapsayacaktı.
Bu kararın keyfi bir şekilde uygulandığını belirten hemşehrilerimiz, “Ya tam uygulansın, ya hiç uygulanmasın” diyerek sıkıntılarını dile getiriyorlar. Kurtuluş Caddesi üzerinde park yasağı uygulanmazken, Bankalar caddesi üzerinde dubalar ve şeritlerle park yasağının uygulandığına dikkat çeken hemşehrilerimiz, “Sanki kasti bir durum var. Belli bir bölgedeki esnafın alış-verişi engellenmek isteniyor gibi bir uygulama söz konusu. Bayram arefesinde alışverişin hızlı olacağı günlerde bir kaç yüz metrelik alanda yasağı uygulayıp, geri kalanında serbest bırakmak neyin nesi?” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Alınan kararlara saygı duyulması için adil uygulama olması gerektiğine dikkat çeken hemşehrilerimiz, “Park yasağı ya tam uygulansın, ya hiç uygulanmasın. Yarım-yamalak uygulama olmaz” diyerek yetkililerin dikkatini çekiyorlar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti