Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yol mağdurlarına bir destek de Yılmaz’dan

Bu haberin fotoğrafı yok
Yol mağdurlarına bir destek de Yılmaz’dan

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, yaptığı açıklamada şehir içi yolların kar yağışı sonrası yaya ve araç trafiği için sıkıntılı olduğunu bildirdi. Milletvekili Yılmaz, yol mağdurlarının tepkilerini haklı bulduğunu vurguladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, il için son derece önem taşıyan yolların halinin önemsenmediğini vurguladı. Yaz aylarında toz toprak, kışın ise çamur deryasına dönen yollarda asfaltın çöktüğünü, çukurlar açıldığını belirten Yılmaz; “Afyonkarahisar da yolların bakımını kimse önemsemiyor.Yol mağdurlarının tepkilerini haklı buluyorum.” dedi.
Yol mağdurlarının
tepkileri haklı
İl merkezinin en önemli sorununun trafik, yol ve ulaşım olduğunu belirten Milletvekili Kemalettin Yılmaz; “Belediye Başkanımız bu soruna bir türlü çözüm bulamadı. Kalıcı çözümler bulmak ve üretmek zorunda olan Başkan Afyonkarahisarlının geleceğine yönelik çözüm önerilerini maalesef ortaya koyamamaktadır. Özellikle kar sularının doldurduğu çukurlar araçlarda maddi hasara neden oldu. Çukurlardan kaçmak isterken de neredeyse kazaya sebebiyet veriyordum. Yetkililerin bir an önce yollarda onarım yapması gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.
Cambazlıkla ilerleniyor
MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, şehir içi yollarla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; “Afyonkarahisar’da koordinasyon eksikliği nedeniyle geçen yaz 3-4 defa kazılan ve alelade kapatılan bir süreden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle bozulan yollar, sürücülere ve kent sakinlerine zor anlar yaşatıyor. Sürücüler, köstebek yuvasına dönen yollarda, çukurlara düşmemek için çaba gösteriyor. Kar yağışı nedeniyle şehrin büyük çoğunluğunda yolların bozulmuş, birçok mahallede ise temizleme çalışması yapılmamıştır. Basına yansıdı kar paletli ambulans belediye binasına 1 kilometre mesafedeki Taşpınar Mahallesinden yollar açılmadığı için hasta nakletmiştir. Kardan, buzdan, çamurdan arınmış caddeler bulmak imkânsız. Sokak aralarında vatandaşlar yürümekte bile güçlük çekiyorlar. Alt yapı çalışmalarından dolayı yollarda oluşan derin çukurlar sürücüleri çileden çıkarıyor. Adeta şoförlerin kimyası bozuluyor. Köstebek yuvasını andıran büyük çukurlarda ilerlemekte güçlük çekilmektedir. Yollarda ilerlerken cambazlık yapmak gerekiyor.” dedi.
Kemalettin Yılmaz, sosyal paylaşım sitesi Facebookta platform oluşturan Afyonluların demokratik tepkilerini desteklediğini sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti