Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurdun Çeşitli İllerindeki Trafik Kazalarında 8 Kişi Hayatını Kaybetti

Trafik kazaları can almaya devam ediyor. Antalya, Kocaeli, Gaziantep, İstanbul ve Kayseri’deki trafik kazalarında toplam 8 kişi hayatını kaybetti.

Trafik kazaları can almaya

Türkiye genelindeki trafik kazaları can alıyor. Antalya, Gebze, Gaziantep, İstanbul ve Kayseri’deki trafik kazalarında 8 vatandaş hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

 

Antalya il merkezinden Alanya ve Mersin’e ulaşımda kullanılan otoyolda, Belkıs kavşağı mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi. Bir sürücü ise şans eseri kazada yara almadı. Erol Karabulut’un kullandığı 32 AAU 140 plakalı araç, Furkan Kaşıkçıoğlu’nun kullandığı 07 L 0080 plakalı araç ile çarpıştı.

 

Zincirleme kaza meydana gelirken iki otomobil sürücüsü Mehmet Deniz ve Adem Yağız ile otomobildeki Osman Tunç, olay yerinde vefat etti. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ulaşıma bir süre ara verilirken kısa sürede olay yerine gelen kazazede yakınları sinir krizi geçirdi.

 

KAYSERİSPOR BAŞKANI’NIN ÇARPTIĞI MOBİLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

 

Kayseri’deki kazada Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı 38 AKA 095 plakalı Volvo marka cip, bir mobilete çarptı. Kocasinan İlçesi, Zümrüt Mahallesi, Bekir Yıldız Bulvarı’ndaki kazada 60 yaşındaki mobilet sürücüsü İbrahim M., feci şekilde hayatını kaybetti. Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yurdun Çeşitli İllerindeki Trafik Kazalarında 8 Kişi Hayatını Kaybetti

Araçtan Yola Fırlayan Sürücü Yaşamını Yitirdi

 

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde feci bir kaza yaşandı. Tırla çarpışan otomobilin sürçüşü araçtan fırlayarak yola fırladı ve üzerinden başka bir otomobil geçti. Kazada 34 UL 7664 plakalı Toyota marka araçtan fırlayan Doğukan Demircan vefat ederken 3 yolcu ise hurdaya dönen araçtan yaralı olarak çıkarıldı.

 

34 ACS 619 plakalı Tır sürücüsü Y.D. yara almadı. Kaza bölgesine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken D-100 karayolunun İstanbul istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Yurdun Çeşitli İllerindeki Trafik Kazalarında 8 Kişi Hayatını Kaybetti

GAZİANTEP’TE İKİ ARAÇ KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

 

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 2 otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 6 kişi yaralandı. Nurdağı-Gaziantep karayolundaki kazada Halil Koca (66) tarafından kullanılan 27 ACN 009 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Uğur Arslan (44) yönetimindeki 38 SA 172 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Uğur Arslan ve yanında bulunan yolcu Ahmet Arslan’ın olay yerinde vefat ettiği kaydedildi. Yaralıların tedavisi Gaziantep Şehir Hastanesi’nde devam ediyor.

Yurdun Çeşitli İllerindeki Trafik Kazalarında 8 Kişi Hayatını Kaybetti

ARAÇ BARİYERLERE SAPLANTI

İstanbul TEM otoyolu, Gaziosmanpaşa mevkiinde bir araç kontrolden çıkarak bariyerlere saplandı. Feci kazada otomobil içerisindeki sürücü hayatını kaybederken araç içerisindeki yolcu ağır yaralandı. Görgü tanıklarına göre seyir değiştirmeye çalışan aracın sürücüsü kontrolünü yitirerek önce ağaca çarptı, sonra da bariyerlere saplantı.

 

Öte yandan KKTC-Girne’de bir trafik kazası yaşandı ve alkollü sürücünün başka araca çarpması sonucu Barış Ağca isimli kişi hayatını kaybederken 2 kişinin ağır yaralandığı bildirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti