Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yüzlerce genç, Kocatepe’de kamp kuracak

Bu haberin fotoğrafı yok
Yüzlerce genç, Kocatepe’de kamp kuracak

Atatürkçü Düşünce Derneği, Kocatepe’de Gençlik Kampı düzenleyecek. Kampa, çok sayıda gencin katılacağı belirtildi

Atatürkçü Düşünce Derneği, Kocatepe’de Gençlik Kampı düzenleyecek. Dernek’in Afyonkarahisar Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Kamp’a, yüzlerce genç katılacak. Gençlik Kampı hakkında bilgi veren Prof. Dr. ADD Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Filazi, “Her yıl olduğu gibi Büyük Taarruz’un yıl dönümünde Afyonkarahisar şubemizin ev sahipliğinde düzenlediğimiz Afyonkarahisar Gençlik Kampı bu yıl da 23-26 Ağustos 2013 tarihleri arasında düzenlenecektir. Afyonkarahisar Valiliği’nin kamp alanı üzerinde çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarına üye gençlerin katılımları ile çadır kampı kurma projesi nedeniyle ADD Gençlik Kampı da aynı alanda ve aynı proje dahilinde gerçekleşecektir.
SİYASİ PARTİ ÇALIŞMASI DEĞİL
Kamp boyunca gençlerin belirli kurallara uyacaklarını belirten Filazi, kampta herhangi bir siyasi partinin propagandasının yapılmasının yasaklandığını, çevre duyarlılığına dikkat edileceğini belirtti. Filazi, “Çalışmada Türk Gençliğine, Atatürkçü Düşünce’ye, Derneğimizin kuruluş amacına, genel ahlak ve toplum kurallarına uygun hareket edilecektir. Çalışma süresi boyunca hazırlanan programa uyulması zorunludur. Hiçbir üye izin almaksızın Gençlik Kampı’ndan ayrılamaz. Üyelerin hangi çadırda kalacakları ve kimlerle kalacakları yönetim tarafından belirlenecektir. Kamp alanında alkol almak, çadırlarda sigara içmek, çalışma alanında izmaritleri yerlere atmak yasaktır. Yapılması gereken tüm işler, gerçekleştirilecek görev dağılımı ile gençler tarafından sağlanacaktır. Çalışmada siyasi partilerin veya diğer örgütlerin propagandasını yapmak, bunlara ait broşür dağıtmak yasaktır” diye konuştu.
VALİLİK İZİN VERDİ
Derneğin kamp için Afyonkarahisar Valiliği’nden izin aldığını hatırlatan Filazi, “Derneğimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da Afyonkarahisar Kocatepe’de kampla ilgili başvurusu doğrudan Valiliğe yapılmış ve kabul edilmiştir. Belediyeye doğrudan bir başvurumuz yapılmamış olup, Valilik oluruyla Belediyeden bu ihtiyaçlarımız karşılanacaktır. Daha önceki yıllarda da bu durum bu şekilde cereyan etmiş ve şimdiye kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmamıştır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti