Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zafer Sarhoşluğunun Yeri Mesaiye Bırakıldığında Yapabileceklerini Göreceğiz”

AK Parti Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Hüseyin Menteş, zafer sarhoşluğunun yerini belediyelerde mesaiye bıraktığında kimin neler yapabileceğini milletle birlikte göreceklerini söyledi. Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 31 Mart yerel seçimlerinin AK Parti için dirilişin başlangıcı olacağını, racon kesecek tek ismin partisinin Lideri Recep Tayyip Erdoğan olacağını belirtti. Milletvekili Av. Ali Özkaya’da Afyon’da Cumhur İttifakı yöneticilerinin verdiği sözleri takip edeceklerini söyledi.

AK Parti Bayramlaşma programında

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Partinin İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşmaya; AK Parti ana kadame mensuplarının yanı sıra; milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, İGM üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı. Programa; AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Dr. Hakkı Öztürk, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, eski Milletvekili Av. Halil Ürün, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, önceki İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, teşkilat mensupları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Zafer Sarhoşluğunun Yeri Mesaiye Bırakıldığında Yapabileceklerini Göreceğiz”

“YENİ ZAFERLERE BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, bayramlaşma programının açış konuşmasını yaptı. Başkan Menteş, “Ülkemizi muhassır medeniyetler seviyesine yükseltmek için 2002 yılından bu yana gece gündüz çalışan partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak inandığımız değerlerimiz uğruna Cumhurbaşkanımızın izinde yürümeye devam edeceğiz. Ülkemizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha üst liglere çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız. Hiç kimse kaygılanıp hüzünlenmesin, hiç kimse yei’se kapılmasın. Sandıkta bir yerlere gelenlerin şımarmış ya da şımaracak olması sizleri üzmesin. Zafer sarhoşluğu yerini belediyelerde mesaiye bıraktığında kimin neler yapabileceğini aziz milletimizle birlikte görecek ve şahit olacağız. Önümüzde dört yıl zaman var ve bu zamanda inşallah çok çalışacak ve hemşehrilerimizle yeni zaferlere hep birlikte imza atacağız. 7 Haziran’da yaşadığımızı 1 Kasım’da telafi ettiğimiz gibi. Hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

“YİĞİDE HER YER MEYDAN, ÜMİTSİZE HER YER ZİNDANDIR”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, programda yapılan konuşmada, yerel seçimde göreve seçilenleri tebrik etti. Başkan Karahan, “Ben seçilen belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Şunu söylemek istiyorum. Yiğide her yer meydan, ümitsize her yer zindandır. İnşallah ilerleyen süreçte yiğitler gibi meydanda mücadele edip kaybettiğimiz yerleri tekrardan geri alacağız diyorum.” diye konuştu.

“DAHA ÇOK ÇALIŞARAK KARARLILIKLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Dr. Hakkı Öztürk, AK Parti iktidarları olarak 22 yıl boyunca başarılı hizmetlere imza attıklarını belirtti. Başkan Öztürk, “AK Parti 22 yıldır bu millete hizmet yolunda başarılı süreci devam ettirirken yerel seçimlerde  beklediğimiz sonuca belki ulaşamadık ama şunu özellikle ifade etmek istiyorum; Bundan sonraki sürecimizle birlikteliğimizle, beraberliğimizle birlikte güzel muvaffakiyetlere erişecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bundan sonraki dönemlerde bugün çalıştığımızdan daha çok çalışarak kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ”

Afyonkarahisar Belediye eski Başkanı Mehmet Zeybek, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Cehennem azabından kurtuluşumuza vesile olan Ramazan-ı Şerif’i geride bıraktık. Yeryüzünde zulüm gören inim, inim inleyen dünya kadar Müslüman kardeşimiz var. Cenab-ı Hak en kısa sürede onları felaha kavuştursun diyorum. Hepimizin bayramı tekrar mübarek olsun. Durmak yok, yola devam diyoruz.”

“DAHA DA GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Gerek belediyelerde, meclis üyeliklerinde kazanan tüm teşkilat üyelerimizi tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum. Bunun yanı sıra teşkilatın hangi kademesinde olursa olsun, il ana kadememizde, ilçe ana kademelerimizde, kadın kollarımızda, gençlik kollarımızda 80 gün boyunca can hıraş bir şekilde çalışan, çabalayan sarf eden seçimin sonuncu ne olursa olsun teşkilatlarımızın AK Parti bayrağının dalgalanması için gecesini gündüzüne katan tüm teşkilat mensuplarıma en içten şükranlarımı sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun.  Rabbim bu emeklerini, çabalarını umarım daha da güçlenerek seçimlerden çıkacağımız günlere nasip eylesin. Hepinizi tekrar saygıyla selamlıyorum.”

“BU SEÇİMLERDE HALKIMIZ BİZİ UYARDI”

İl Genel Meclisi (İGM) eski Başkanı Av. Burhanettin Çoban, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Halkımız 22 yıldır hemşehrilerimiz yerel ve genel seçimde bize hak ettiğimizden daha fazla destek verdi. Bu seçimlerde ise bu seferde bizi bir uyardı. Ve biz de tümüyle görüyoruz ki en tepedeki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve parti üyemize kadar teşkilat üyelerimiz, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, İGM üyelerimiz herkes bu uyarıdan nasibini aldı. Biz ümitvarız. Gelecek inşallah bizim olacak.”

“BAYRAMI BAYRAM GİBİ YAŞAYALIM”

AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekili Av. Halil Ürün, programda şu ifadelere yer verdi: “Bugün bayram. Bayramı bayram gibi yaşayalım. Ben tüm teşkilatımızın bayramlarını kutluyor hepinizi selamlıyorum.”

“EN DİSİPLİNLİ TEŞKİLATLAR AK PARTİ TEŞKİLATLARIDIR”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “31 Mart’ta tabii bir seçim geçirdik. Olanda hayır vardır. Bu seçimin AK Parti’ye kesinlikle hayırla sonuçlanacağına olan inancım sonsuz. Çünkü bu teşkilat en disiplinli çalışan teşkilattır. Tüm Türkiye’de AK Parti teşkilatları seçimlerde kendini gösteren en disiplinli programlı çalışan teşkilattır. Her bir üyemize teşkilatımıza, üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Dediğimiz gibi olanda hayır vardır. İnşallah bu sonuçlar 2028 yılında AK Parti’nin bir sıçrayışı olacaktır. Birbirimizden birlikteliğimizden kardeşliğimizden kesinlikle ve kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.”

“BU SEÇİM DİRİLİŞİN BAŞLANGICI OLACAKTIR”

AK Parti Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile son yaptıkları toplantıdan söz eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımızla tele konferans şeklinde bir toplantı gerçekleştirdik. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Orada tüm teşkilat üyelerimize selamlarımı iletin.’ dedi. Biz 31 Mart’ta bir seçim yaşadık. Tabii daha önce bunu 7 Haziran’da da yaşadık hatırlarsanız. Elhamdülillah o dönemden günümüze yeniden diriliş, yeniden şahlanış ile başlayan dönemlerimiz oldu. Hiçbir zaman ümitsiz kalmadık. Bu seçim de bir dirilişin başlangıcı olacaktır. Her zaman söylüyoruz, sandıktan çıkana biz her zaman boyun eğdik. Dedik ki vatandaşımızın hemşerilerimizin tercihi bizim için önemlidir. Ama bundan sonra bize bir sorumluluk düşüyor. Verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediği, nasıl çalışıldığı, ne yapıldığı artık bizim takibimizde.  Afyon için faydalı tüm hizmetlerde her zaman yanlarında olacağız. Ama aksine gördüğümüzde gereğini biz de yapacağız”

“RACON KESİLECEKSE CUMHURBAŞKANIMIZ KESER”

Milletvekili Yurdunuseven, sözlerini şöyle tamamladı: “Şunu da söylemek istiyorum; Hem teşkilatlar anlamında, hem kadın-gençlik konuları anlamında hem de bütün kademeler anlamında racon kesmeye çalışan bazı kitleler var. Milletvekileri de dâhil, il başkanı dâhil olmak üzere. Şunu özellikle söyleyeyim Cumhurbaşkanı’nın ifadesiyle. Bir racon kesilecekse onu kesecek olan Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Kimse kalkıp da sosyal medya üzerinden adı ne olursa olsun, kim olursa olsun, şahsi ne olursa olsun racon kesme hakkına sahip değildir.  Kesecekse Cumhurbaşkanı’nın raconunu keser.”

“BUNDAN SONRA VERİLEN SÖZLERİ TAKİP EDECEĞİZ”

AK Parti bayramlaşma programının son konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya yaptı. Milletvekili Özkaya, şöyle konuştu: “Hüzünlü bir bayramdayız, gerçekçi olmak gerekir. Biz Afyonkarahisar’da hep zaferlere alışmıştık. Hep zaferlere alıştığımız bir şehirde belki 34 tane belediyeyi kazandık. Ama il merkezini kaybetmiş olmamız bize derin bir üzüntü verdi. Elbette ki bunun birçok nedeni var. Bu süreci hep birlikte konuşacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız selam gönderirken ‘Müslüman’a yei’se kapılmak yakışmaz.’ dedi. AK Parti’nin bu güçlü yapısını bu süreçte yeniden yerine getireceğiz. Malum 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri yapıldı. Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 5 yılda bir yapılıyor. 2028 yılının 14 Mayıs’ına kadar seçim yok. 2028’e kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde iktidarda hizmet etmek ve bu belediyelerde seçilmiş belediye arkadaşları kardeşlerimize Afyon’da AK Parti ve MHP’deki Cumhur İttifakı kardeşlerimizin verdiği sözleri beraberce takip edeceğiz.” Toplantı teşkilat mensupları ile bayramlaşmanın akabinde sona erdi.

“Zafer Sarhoşluğunun Yeri Mesaiye Bırakıldığında Yapabileceklerini Göreceğiz”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti