Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Afyonkarahisar’da boşanma aşamasındaki karısı ile ailesini öldüren 25 yaşındaki katil zanlısı Mert Muharrem T., adliyeye sevk edilirken, şahsın yapılan kontrollerde alkol ya da uyuşturucu bulgusuna rastlanmadığı bildirildi.

Afyonkarahisar’da boşanma aşamasındaki karısı

ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Afyonkarahisar Merkezine bağlı Çayırbağ beldesinde boşanma aşamasında olduğu karısı ile ailesini öldüren 25 yaşındaki katil zanlısı Mert Muharrem T., adliyeye sevk edilirken, yapılan sağlık kontrollerinde alkol ya da uyuşturucu bulgusuna rastlanmadığı bildirildi.
Afyonkarahisar Merkezine bağlı Çayırbağ beldesinde boşanma aşamasında olduğu karısı ile ailesini pompalı tüfekle öldüren Mert Muharrem T. (25) jandarmadaki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Zanlı çelik yelek giydirilerek adliyeye çıkarılırken, alınan bilgilerde Mert Muharrem T.’nin kanında alkol ya da uyuşturucu bulgusuna rastlanmadığı belirtildi. Zanlı adliye girişinde basın mensuplarının ‘cinayetleri niçin işlediniz?’ sorusunu ise cevapsız bıraktı. Zanlı savcılık sorgusunun ardından akşam saatlerinde mahkemeye çıkarılması bekleniyor.
BAŞKAN ZEYBEK CENAZE TÖRENİNE KATILDI
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in de dayısının oğlu olan Adem Şenol ve ailesinin cenaze törenine katıldı. Törende basın mensuplarına açıklama yapan Belediye Başkanı Zeybek, “Merhum ve merhumelere ben Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim de yakınımız, dayımın oğlu ve torunları. Allah dayım ve yakınlarımıza sabrı cemil versin diyorum” dedi.
ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti