Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA Sinanpaşa’da bilgilendirme toplantısı yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok
ZEKA Sinanpaşa'da bilgilendirme toplantısı yaptı

Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ile Manisa illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA)’nın başlattığı 20 milyon liralık mali destek programının bilgilendirme toplantısı Sinanpaşa İrem Düğün salonunda gerçekleştirildi

Katılımcılara toplantı öncesi içeriğinde proje hazırlama ile ilgili birçok soruyu cevaplayan ve yol gösterici olmasını planladıkları başvuru rehberi ve tanıtım CD’si dağıtıldı. Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA), bölgesel potansiyelin harekete geçirilmesi başlığı altında sunulan mali destek programı kapsamında projelere 50 bin TL’den 500 bin TL’ye kadar karşılıksız mali destek sağlayacak.
Toplantıda açılış konuşmasını ZEKA Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen yaptı. Açılış konuşmasının ardından Zafer Kalkınma Ajansının yapısı faaliyetleri misyon ve vizyonunu içeren bir sinevizyon gösterisi ile ajans tanıtımı yapıldı. Tanıtımdan sonra Planlama ve Ar-Ge Brimi Başkanı İs-kender Leblebici Proje destekleri konusunda bilgi sundu. Leblebici, özel sektör, kamu, yerel yönetimler, üniversite, meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, kooperatif ve birlikler tarafından ajansa sunulacak projelere 500 bin TL’ye kadar karşılıksız mali destek sağlayacaklarını bildirdi.
Leblebici, programın öncelikleri arasında işletme, kurum ve kuruluşların hizmet, üretim ve yönetim süreçlerinin geliştirilmesi, üretimde teknik altyapı ve kapasitenin geliştirilmesi, enerji verimliliği, kurum, kuruluş ve işletmeler arasında işbirliği ağlarının oluşturulması, AR-GE ve inovasyon faaliyetlerinin artırılmasının yer aldığını ifade etti. İzleme ve Değerlendirme Birim Başkanı Veli Oğuz Proje hazırlama ve başvuru konularında bir sunum yaptı. Oğuz, Ajansın proje başvurularını 18 Mart 2011 tarihine kadar alacağını aktaran bu tarihten sonra objektif ve bağımsız bir değerlendirme sürecinden geçirilecek projelere, program öncelikleri ile uyumlu ve başarılı görüldükleri takdirde, özel sektörde yüzde 50, kar amacı gütmeyen kurumlarda da yüzde 90 oranında eş finansman sağlanacağını bildirdi. Sunumların ardından Sinanpaşa Kaymakamı Ali Güldoğan bir konuşma yaptı. Güldoğan, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bölgesel kalkınmamızda çok önemli bir yer tutan Zafer Kalkınma Ajansı?nın kurulması ve faaliyete geçmesi bizleri mutlu etmiştir. Bölgemizin sahip olduğu potansiyeli harekete geçirmek için tüm paydaşların salonda olduğunu görüyorum. Bu potansiyeli hep birlikte ortaya çıkararak hep birlikte kalkınacağız. Bu toplantıyı organize öden yöneticilerimize, Genel Sekreterimize, katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti