Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeki Kuş’tan Kumartaşlı’ya ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Zeki Kuş'tan Kumartaşlı'ya ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Şube Müdürleri İsmail Barın ve Arif Özkaya ve milli sporcularla birlikte dün Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Şube Müdürleri İsmail Barın ve Arif Özkaya ve milli sporcularla birlikte dün Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne ziyaret düzenledi. Öğle saatlerinde gerçekleşen ziyarette Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı da yer aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, ile görüşen Kumartaşlı, ziyaret nedeniyle Zeki Kuş’a ve şube müdürlerine teşekkür etti. Ziyarette Muay-Thai Avrupa Şampiyonu Mehmet Akif Okçu ile ve Avrupa ikincisi Musa Uysal da yer aldı. Ziyareti bazı gaziler de takip etti. Gaziler, Zeki Kuş’a spor törenlerinin açılışlarından kendilerine haberdar edilmelerini ve gazilerin de spor törenlerinde temsil edilmesini istendi. Zeki Kuş da gazilerin bu isteğini kırmayarak hem açılışların hem de haftalık müsabakaların programlarını gazilere göndereceklerini söyledi. Sahalarda ve spor salonlarında gazileri görmeyi çok istediklerini ifade eden Zeki Kuş, “Sizler bizim herşeyimizsiniz. Sizin sayenizde bizler bu mevkilerdeyiz. Bu vatan için sizler kanınızı verdiniz. Kapılarımız sizlere her zaman açıktır” dedi.

Turnuva yapılacak

Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı ile Zeki Kuş arasında geçen samimi sohbette de gazilerin ve şehit ailelerinin yer alabileceği bir spor turnuvasının tertip edilmesine karar verildi. Daha sonra istişare edilerek programın ve turnuvanın yapılması bekleniyor.

Zeki Kuş defteri imzaladı

Zeki Kuş, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin Şeref Defteri’ne ziyaretin önemine binaen bir yazı yazarak defteri imzaladı.

Şampiyonlardan çiçek

Avrupa Muay-Thai Şampiyonası’nda çok iyi dereceler elde ederek, Avrupa’da Türk bayrağını göndere çektiren sporcular Mehmet Akif Okçu ile Musa Uysal, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne ziyarette hazır bulundu. Sporcular, Dernek Başkanı ve gazilere, kırmızı-beyaz karanfillerden yapılmış çiçek demetini takdim etti. Sporcular gazilerin ellerini de öperek onların hayır duasını aldılar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti