Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zengin içerikli kutlu doğum programı

Bu haberin fotoğrafı yok
Zengin içerikli kutlu doğum programı

Afyonkarahisar Müftülüğü’nce düzenlenen basın toplantısında İl Müftüsü Mustafa Kaya tarafından, Peygamber Efendimiz (SAV) doğumuyla dünyayı şereflendirdiği hafta olan Kutlu Doğum Haftası programının içeriği anlatıldı. Hafta boyunca icra edilecek olan programın zengin içeriği dikkat çekiyor

Dolu dolu bir hafta
Müftü Kaya, 14-20 Nisan Kutlu Doğum haftası kapsamında her hafta kardeş bir kuruluşun vereceği kahvaltılı toplantıda bir araya gelinceğini ifade etti. Sırasıyla; 15 Nisan Pazar günü Metin Yurter Kur’an kursunda, Pazartesi sabahı Özel Zafer İlköğretim Okulu’nda, Salı günü Semarkand yurdunda, Çarşamba günü İmam Hatip Lisesi’nde, Perşembe günü Hayrat Vakfı’nda, Cuma günü ise İlim Yayma Cemiyeti’nde sabah toplantı yapılacak. 15 Nisan Pazar akşama saat 20.30’da Kapalı Spor Salonu’nda bir program düzenleneceğini belirten İl Müftüsü Mustafa Kaya; “16 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.30’da AKÜ ANS Atatürk Kongre Merkezi’nde Türk Tasavvuf Musikisi konseri Devlet Konservatuarı mensuplarınca verilecek. Daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi’nden; Prof. Dr. Ahmet Önkal, Prof. Dr. Mahmut Yeşil, Prof. Dr. Halit Çay’ın konuşmacı olarak katılacakları bir panel gerçekleştirilecek. Bugün Başmakçı, Bolvadin, Dazkırı, Kızılören’de şahsım, Prof. Dr. Saffet Köse, Galip Kolcu, Ali Abay tarafından konferanslar verilecek. Pazar günü Emirdağ ve Sultandağı ilçelerimizde Halil Arık ve Prof. Dr. Nevzat Aşık hocamız tarafından programlar gerçekleştirilecek. 16 Nisan Pazartesi günü ise; Dinar ve Sinanpaşa ilçelerimizde Prof. Dr. Saffet Köse ve Prof. Dr. Nevzat Aşık’ın programları yapılacak. 17 Nisan Salı günü Hocalar, Sandıklı, Şuhut ilçelerimizde Prof. Dr. Nevzat Aşık ve Prof. Dr. M. Ali Kapar birer program gerçekleştirecekler.” dedi.
Pek çok yerde
konferanslar verilecek
İl Müftüsü Mustafa Kaya, kutlu doğum haftası programı hakkında yaptığı bilgilendirmede; “19 Nisan Perşembe günü İhsaniye ve İscehisar ilçelerimizde M. Emin Yıldırım ve Hikmet Yazıcı, 20 Nisan Cuma günü Bayat’ta Hikmet Yazıcı sunum yapacaklar. Bugün saat 14.00’de ve 18 Nisan Çarşamba günü Müftülük konferans salonunda hanımlara özel bir piyes saat 14.00’de gerçekleştirilecek. İmaret, eski Otogar, Türbe, Yoncaaltı camilerimizde hafta boyunca ziyarete açık birer kitap standı bulunacak. Hafta boyunca Anıtpark önünde kan bağışı kampanyası yapılacak. 19 Nisan Perşembe günü ikindi namazından sonra İmaret Camiinde kutlu doğum aşı ikramı, mevlit ve hatim duası yapılacak. 20 Nisan Cuma akşamı saat 20.30’da Kapalı Spor Salonu’nda M. Emin Yıldırım bir konferans verecek. Erenler, Işıklar, Çayırbağ, Beyyazı, Sülümenli, Anıtkaya, Akçin köy ve beldelerinde şahsım ve hocalarımızın katılacakları konferanslar düzenlenecek.” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti