Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek, devam eden yatırımları yerinde inceledi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın muhtelif yerlerinde devam eden yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Zeybek, bu kapsamda 2. Küçük Sanayi Sitesi, Rahvan At Pisti, Milli Birlik Caddesi ve teleferik şantiye alanını ziyaret etti. Zeybek’e Başkan Yardımcıları; Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan ve Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu eşlik etti.

  1. KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE 3 BİN TON SICAK ASFALT

Saha incelemesine 2. Küçük Sanayi Sitesi’nden başlayan Zeybek, burada yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde takip etti. yürütülen çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Zeybek, “ Sitede bozulan yolları yeniden yapıyoruz. Arkadaşlarımız alt yapı ve menfez çalışmalarını yaptı. Balıksırtı tekniği ile asfaltlama yapılıyor. Bu bölgeyi Afyon’a yakışır hale getirmeye çalışıyoruz. Siteye şimdiye kadar yaklaşık 3 bin ton asfalt döküldü.” dedi.

Ziyaretine eşlik eden 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Acar’da ise teşekkür ederek; “Başkanımızdan Allah razı olsun. Yollarımız kötü durumdaydı. Başkanımız sayesinde yollar yenileniyor, esnaf olarak memnunuz.” diye konuştu.

“KISA ZAMANDA HİZMETE ALACAĞIZ”

Daha sonra Rahvan At Pistini ziyaret eden Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcıları ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Padok alanı, tribün ve bakım barınma alanını hakkında bilgiler aldı. Çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan Zeybek,“Afyonkarahisar’ımıza yeni bir yatırım daha kazandırıyoruz” diyerek,“Başkan Yardımcılarımız ve ekip arkadaşlarımız ile yapılan yatırımları inceliyoruz. Rahvan At Pisti’nde yağışlardan dolayı çalışmalar aksadı. Atların konaklayacağı alan ve seyislerin kalabileceği mekânlar tamamlandı. Menej dediğimiz atların bulunacağı alanlarda ve tribünlerin koltuk montajı devam ediyor. Çevre düzenlemesi de yapılarak en kısa sürede burayı hizmete almayı düşünüyoruz. Rahvan At Federasyonu, Türkiye Şampiyonasının Afyon’da yapılacağının sözünü verdi. Federasyonun istediği şartlarda yapılan tek pist burası. Yıl boyunca vatandaşlarımız burada vakit geçirebilecek. İçinde farklı bir amaçla ikinci bir pisti yaparak motor sporlarının başka bir versiyonunu hizmete almış olacağız. Ayrıca güreş müsabakaları ve atlı cirit sporu da yapılabilecek. Afyonkarahisar’a farklı bir spor yatırımı kazandırmış olacağız. Rahvan At Pistimiz Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

“MİLLİ BİRLİK CADDESİ’NDE KALDIRIMLAR YENİLENECEK”

Rahvan At Pisti ziyaretinin ardından Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Milli Birlik Caddesinde yapılacak kaldırım çalışmaları öncesi saha incelemesi yapan Zeybek’in bir sonraki durağı Mecidiye oldu. Fen işleri Müdürü Onur Sadioğlu ve ekibi ile birlikte yapılması planlanan parke taşı döşeme işi hakkında istişarelerde bulunan Zeybek yeni kaldırım yatırımının kısa zamanda başlayacağını belirtti

TELEFERİK ALT İSTASYONDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Son olarak teleferik alanını ziyaret eden Zeybek, ekiplerden bilgi aldı. Alt istasyonda devam eden sosyal tesislerin inşa çalışmalarını kontrol etti. Saha çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkanımız Mehmet Zeybek, işçilerle çay molasında buluştu, sohbet etti. >> Hakan ARSEVEN’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti