Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

03.03: Afyon Günü – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
03.03: Afyon Günü

Afyonkarahisar Turizm Tanıtma ve Geliştirme Derneği’nin tanıtım toplantısında konuşan Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı, 3 Mart’ın Afyon Günü olarak ilan edilmesinin, tanıtıma olumlu yansıyacağını söyledi

Afyonkarahisar Turizm Tanıtma ve Geliştirme Derneği’nin tanıtım toplantısı Taş Medrese’de gerçekleştirildi. Toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ile çok sayıda davetli katıldı.
YÖRESEL ÜRÜNLERLE REKOR DENEMELERİ
Tanıtım toplantısında konuşan Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı, dikkat çekici bir öneriyi gündeme getirdi. Sandıkçı, “Bize özgü değerlerle rekorlar denemesi yaparak ulusal ve uluslar arası medyada yer almamız söz konusudur. 03.03 Afyon Günü olarak belirleyebiliriz. Her bir sene yeni bir rekor, en uzun sucuk, en uzun lokum gibi ses getirebilecek rekorların denenmesi de marka şehir olmak adına belki etki yaratabilir” dedi.
ŞEHİR TURU DÜZENLENECEK
Afyonkarahisar’ı tanıtmak için şehir turlarının da yapılacağını söyleyen Sandıkçı, “Ortaya koymaya çalıştığımız ve inşallah sizlerin de desteğiyle gerçekleştirmeye inandığımız en önemli konuların başında şehir turu gelmektedir. Turistik tesislerin yöneticileriyle yapmış olduğumuz görüşmelerde şehir turunun ilimize bir an önce kazandırılması gereği ortaya çıkmış, inşallah Ulu Cami, Millet Hamamı, İmaret Camii, Mevlevihane ve müzeleri kapsayan ve çarşı içinde alışveriş imkanı sağlanacak bir tur programı hazırladık. En geç Kurban Bayramı’nda şehrimize gelen misafirlere bu imkanı sağlayacağımızı belirtmek istiyoruz. Şehir turunu Frig turu, Başkomutanlık Tarihi Milli Parklar turu, doğa turları izleyecek. Bu konuda da çalışmalara başladık. Konya, Isparta, Kütahya, Eskişehir ve Ankara’daki seyahat acenteleriyle iletişim kurarak hafta sonu turları düzenlemeyi planlamaktayız. Üniversite ve lise öğrencilerimiz için de şehir turu yapmayı düşünmekteyiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti