Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

11 yaşındaki engelli kız hamile kaldı

Afyonkarahisar’da iddialara göre aynı
11 yaşındaki engelli kız hamile kaldı

Afyonkarahisar’da iddialara göre aynı okulda okuyan 13 yaşındaki bir çocuk tarafından tecavüze uğrayıp hamile kalan ve 2,5 aylık bebeği kürtaj yapılan 11 yaşındaki özürlü kız çocuğu devlet tarafından koruma altına alındı.
Edinilen bilgilere göre olay Sahipata semtinde meydana geldi. İddialara göre, K.U., isimli küçük kız çocuğu aynı okulda öğrenim gören O.K.’nin cinsel istismarına uğrayarak hamile kaldı. Olay küçük kızın karnının ve belinin ağrıdığı yönündeki şikayeti ile doktora başvurması ile ortaya çıktı. K.U., Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden yapılan kan ve idrar testi sonuçlarına göre hamile olduğu anlaşılınca hastanede gözetim altına alındı. 9 Kasım tarihinde küçük kızın bebeği önce tıbbi müdahale ile düşürüldü, ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesinde kürtaj yapıldı. Hastanelerin olayı savcılığa bildirmesinin ardından soruşturma başlatan savcılık O.K. isimli çocuğun gözaltına alınması talimatını verdi. Ardından gözaltına alınan O.K., soruşturma kapsamında serbest bırakıldı. K.U., isimli küçük kız çocuğu ile diğer 3 kardeşi Valilik tarafından devlet korumasına alınarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk gözetim evlerine yerleştirildiler.
11 yaşındaki 2,5 aylık çocuk aldıran K.U., isimli küçük kız çocuğunun ‘bilişsel gelişim geriliği’nden dolayı yüzde 25 engelli raporu olduğu öğrenildi.
Öte yandan açılan soruşturma sonrası görülecek davada Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatlarının da olaya müdahil olacakları belirtiliyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti