Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2021 yılı bütçe teklifi kabul edildi

Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği

Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği 31’nci Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi

 

Birlik Başkanı Mehmet Zeybek idaresinde düzenlenen toplantı, bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı. Çevre Hizmetleri Birliği kadro derecelerinin, karşısında gösterilen kadro dereceleriyle ihdas edilmesi hususunun görüşülerek, karara bağlandığı toplantıda 2021 yılı memur, işçi ve geçici işçi pozisyonunun vizelenmesi hususu oy birliği ile kabul edildi.
ATIK BERTARAF ÜCRET TARİFESİ KARARA BAĞLANDI
Toplantıda 2021 yılı Yatırım Planı ve Çalışma Programı oy birliği ile kabul edildi. 2021 yılı Bütçe Teklifinin oy birliği ile kabul edildiği toplantıda0, 2021 yılı “Atık Bertaraf Ücret” tarifesi karara bağlandı. Toplantıda üye belediyelerin borç durumları hakkında bilgilendirme, 2021 yılı katılım payları hakkında Birlik Encümeni teklifinin ve Birlik Tüzüğünün ilgili maddesinin değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi. Üye belediyelere dağıtılmak üzere konteynır alımı yapılması için Encümen Teklifi görüşüldü.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin ve diğer üye belediyelerin ambalaj atıkları ve atık pil yetkisinin geri verilmesiyle toplantı sona erdi. Çevre Hizmetleri Birliği Başkanı Mehmet Zeybek, toplantıda alınan kararların birliğe üye belediyelere ve Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını dileyerek katılımlarından dolayı Belediye Başkanlarına teşekkür etti. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti