Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MHP’li Başkanlar Rozetlerini Çıkararak Hizmet Etmeye Başladı”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra MHP’nin en çok belediye kazanan illeri arasında Afyonkarahisar’ın yer aldığını, MHP’li Belediye Başkanlarının parti rozetlerini çıkararak hizmet etmeye başladıklarını belirtti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte MHP’li 17 Belediye Başkanlarını TBMM’de misafir etti. Belediye başkanları, seçim kampanyası boyunca seçim bölgelerinde destek veren Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiler.

“MHP’li Başkanlar Rozetlerini Çıkararak Hizmet Etmeye Başladı”

“EN ÇOK BELEDİYEYE SAHİP İL YİNE AFYONKARAHİSAR”

31 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni seçilen Belediye Başkanlarına hayırlı olsun temennisinde bulunan Milletvekili Mehmet Taytak, Türkiye genelinde MHP olarak en çok belediye sayısına sahip ilin yine Afyonkarahisar olduğunu ifade etti. Milletvekili Taytak, “31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim kampanyası dönemi sürecinde 60 seçim bölgesinde yoğun bir şekilde çalıştık. Tüm ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi tek tek dolaştık ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Başarılı bir seçim süreci geçirdik. Ben buradan il başkanım başta olmak üzere il yönetim kurulu üyelerime, ilçe ve belde başkanlarımıza, belediye başkan adaylarımıza teşekkür ediyorum. Yerel seçim sonuçlarına baktığımızda Afyonkarahisar ilimizde önemli bir başarı elde ettik.” dedi.

“BAŞKANLARIMIZ PARTİ ROZETLERİNİ ÇIKARARAK HİZMET EDİYOR”

“Yerel seçimler öncesi belediye başkanlarımızın seçim meydanlarında vatandaşlarımıza vermiş olduğu sözleri yerine getirmek için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik.” diyen Milletvekili Taytak, “Geçtiğimiz dönem Belediye Başkanlarımızın bütün talep ve isteklerinin birçoğunu yerine getirdik. İnşallah bu dönemde de belediye başkanlarımızın hayata geçireceğiz projelere destek vermeye devam edeceğiz. Üretken belediyecilik anlayışı ile belediye başkanlarımız parti rozetlerini bırakarak, ayırmadan ayrışmadan hizmetlerine başladılar. Bizlerde Ankara’dan bölgemize gelebilecek olan hizmetlerin ve yatırımların takipçisi olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“MHP’li Başkanlar Rozetlerini Çıkararak Hizmet Etmeye Başladı”

  “VEKİLİMİZİN DESTEKLERİ İLE BAŞKANLARIMIZIN HER YANINDAYIZ”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 31 Mart yerel seçimleri öncesi il genelinde Milletvekili Mehmet Taytak’la birlikte yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini belirtti. Başkan Kahveci, “İl genelinde sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı bırakmadık. Allaha şükürler olsun seçimlerde de ilimizde önemli bir başarı elde ettik. Geçtiğimiz dönemde Sayın Vekilimizin büyük destekleri ile belediye başkanlarımız kısa zamanda seçim vaatlerini yerine getirdiler. Yine bu dönemde de Sayın Vekilimizin destekleri ile belediye başkanlarımızın her zaman yanında olacağız. Ben buradan seçilen belediye başkanlarımıza tekrar hayırlı olması diliyorum.” şeklinde konuştu. MHP Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek,  önümüzdeki dönem yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. MHP’li Belediye Başkanları destekleri nedeniyle Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti