Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adnan Şenses Gülşen Bubikoğlunun Dayısı Mı?

Ünlü film oyuncusu Gülşen Bubikoğlu, merhum sanatçı Adnan Şenses’in yeğeni mi? Şenses ve Bubikoğlu hayranları ortaya atılan bu iddiayı araştırıyor.

Ünlü film oyuncusu Gülşen

Gülşen Bubikoğlu, 5 Aralık 1954 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bubikoğlu, Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncuları arasında yer almaktadır.
GÜLŞEN BUBİKOĞLU KİMDİR?
Başarılı, güzel film oyuncusu Gülşen Bubikoğlu’nun Türk sanatının usta ismi merhum sanatçı Adnan Şenses’in yeğeni olduğu öğrenildi. Gülşen Bubikoğlu, 5 Aralık 1954 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Fatih Kız Lisesi’nde tamamladıktan sonra LCC kursunu bitirdi. 1973 yılında düzenlenen geleneksel Ses Dergisi artist yarışmasına katılan Gülşen Bubikoğlu, ilk elemelerden itibaren yarışmada tüm dikkatleri topladı. Bubikoğlu, Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Yaban filmi ile Yeşilçam’a adım attı. 1974 yılında yapımcısı Türker İnanoğlu ile dünya evine giren Gülşen Bubikoğlu, 1977 yılında kızı Zeynep İnanoğlu’nu dünyaya getirdi. Bubikoğlu rol aldığı filmlerde seyircinin beğeni ve takdirini kazandı.
BUBİKOĞLU FESTİVALLERDE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ
Gülşen Bubikoğlu, Macaristan, Moskova, Kuveyt, Cannes gibi festivallerde Türkiye’yi temsil etti. 1981 yılında Gırgıriye adlı filmde canlandırdığı Gülliye karakteri ile beğeni kazanan Bubikoğlu şu filmlerde rol aldı: Gırgıriyede Şenlik Var, Gırgıriyede Cümbüş Var ve Gırgıriyede Büyük Seçim, Yaban, Bitirimler Sosyetede, Mahçup Delikanlı, Yüz Lira ile Evlenilmez, Reisin Kızı, Ayrı Dünyalar, Yaz Bekârı, 1975 Şafakta Buluşalım, Üç Kâğıtçılar, Ah Nerede, Evcilik Oyunu, 1976 Kader Bağlayınca, Sıralardaki Heyecan, Ne Umduk Ne Bulduk, Baş Belası, Ah Bu Gençlik Cemile 1977 Ölmeyen Şarkı, Bizim Kız, 1978 İşte Bizim Hikâyemiz, Vahşi Gelin.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti