Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AFSÜ eskisinin yenisi bir üniversite”

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde
"AFSÜ eskisinin yenisi bir üniversite"

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde (AFSÜ) bayramlaşma töreni Tıp Fakültesi Yemekhanesinde düzenlendi. AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un düzenlediği bayramlaşma etkinliğine Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, Genel Sekreter Z. Kutay Erşen, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mesut Köse, akademik ve idari birim amirleri ile çok sayıda personel katıldı.
“ELİMİZDEKİ İMKANLARI OPTİMUM
DÜZEYDE KULLANACAĞIZ”
AFSÜ çalışanlarının geçmiş Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Okumuş bayramların birlik, dayanışma ve kaynaşma vesilesi olduğunu belirterek kurumlardaki ekip ruhunun diri tutulması için bu tür vesilelerin önem arz ettiğini söyledi. Göreve başlamasından bu yana geçen sekiz aylık süreçte alınan mesafeye ve gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlere ilişkin konuşan Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ’nün eskinin yenisi bir üniversite olarak sahip olduğu avantajlara dikkat çekti. Özveriyle çalışarak personel eksikliğini hissettirmeden rutin çalışmaların sürdürülmesini sağlayan idari personele minnettarlığını ifade eden Prof. Dr. Okumuş, şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’a alıştınız mı sorusuna cevabım, ‘Hiç yabancılık çekmedim ki…’ oluyor. Bana göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı bütün personelime teşekkür ediyorum. Sizlerin işbirliği, desteği, yardımı ve hoşgörüsü olmadan başarılı olmamız mümkün değildir. Elimizdeki imkanları optimum düzeyde kullanarak konumumuzu en iyi seviyeye çıkartmamız gerekiyor.”
“DEVİR-TESLİM SORUNSUZ TAMAMLANDI”
AFSÜ’nün yeni kurulanlar üniversiteler arasında personel ve cihaz devir işlemleri sürecini en sorunsuz gerçekleştiren üniversitelerden biri olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Okumuş, “Pek çok yeni üniversitenin tamamlayamadığı bu süreçteki yapıcı tutumundan ötürü Prof. Dr. Mustafa Solak hocama da teşekkür ediyorum.” dedi.
Katılımcılara baklava ve çay ikram edilen bayramlaşma programı Rektör Prof. Dr. Okumuş’un akademik ve idari personel ile tek, tek el sıkışması ile sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti