Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Belediyesi 11 gayrimenkulü kiralayacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na ait

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na ait toplam 11 adet gayrimenkul açık artırma usulüyle yapılacak ihaleyle kiralanacak

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Mülkiyeti ve tasarrufu Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na ait toplam 11 adet gayrimenkul açık artırma usulüyle yapılacak ihaleyle kiralanacak.

Açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek olan kiralama ihaleleri 23 Haziran 2021 tarihinde öğleden sonra saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda Encümen huzurunda yapılacak. Dumlupınar Mahallesi Kadınana İmam Hatip Okulu yanında biri kunduracı diğeri saatçi olmak üzere toplam 4 dükkân kiralanacak. Bu dükkânlar sözleşme tarihinden itibaren 1 Eylül 2026 tarihine kadar 5 yıl süre ile kiralanacak. Dükkânların kira fiyatı yıllık 12 bin TL ile 250 bin TL arasında değişiyor. Akçin Mahallesi Köy Garajı mevkiinde market yıllık 12 bin TL’den, Fakıpaşa Mahallesi Yağ Hali içinde 1 dükkân yıllık 4 bin TL’den, Güvenevler Mahallesi Hanımlar Lokali 1. katta bir Kuaför Salonu ile bir Güzellik Salonu yıllık 4 bin TL’den, Çetinkaya Mahallesi’nde Prefabrik Yol ve Kaldırım Üretim Tesisi yıllık 15 bin 750 TL’den, Karaman İş Merkezi Kapalı Otopark içi 8 araçlık yıkama yeri yıllık 21 bin TL’den sözleşme tarihinden itibaren 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılacak. Hasan Karaağaç Mahallesi Kızılburun-Keltepe mevkii Kent Ormanı teraslı kafeterya ise yıllık 25 bin TL’ye ihaleye çıkarılarak sözleşme tarihinden itibaren 10 yıl süre ile kiralanacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti