Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon gücünün farkında değil!” – Kocatepe Gazetesi

Özel Fertillife Afyon Hastanesi
“Afyon gücünün farkında değil!”

Özel Fertillife Afyon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Fatih Öğüç, Hastane Direktörü İlker Vapur ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Aydemir Kurt Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ve çalışanlarını ziyaret etti.
“AFYON’DAN DÜNYAYA HİZMET”
Op. Dr. Fatih Öğüç, yenilenen bir çehre ile üreme sağlığı ve kadın sağlığına yönelik hizmetleri güler yüzlü, profesyonel bir ekip ve donamımla sunacaklarını vurguladı. 240 bin euroluk bir yatırım, yüksek teknoloji ve bu teknolojiyi kullanabilen elit bir personelle Afyonkarahisar halkı başta olmak üzere dünyanın hizmetinde olduklarını belirten Öğüç, “Afyonkarahisar’a yaptığımız bu yatırımla güzel şeyler başladı inşallah devam edecek. Kurum içi eğitime güncellemelere çok önem veriyoruz. Bizim için her anlamda hastanın güvenliği çok önemli. Hasta güvenliğine en üst seviyede önem veriyoruz. Var olan yurt dışı bağlantılarımız çok daha güçlü hale geliyor. Türkî Cumhuriyetlerinden Türkmenistan’dan-Özbekistan’a kadar, Hakkâri’den, Cibuti’ye kadar hastalarımız var.” dedi.
“EKİM’DE AFYON’DA
KONGRE DÜZENLENECEK”
“Dünyaya hizmet noktasında böyle büyük ve iddialı bir yatırım için neden Afyonkarahisar’ı tercih ettiniz?” sorusunu cevaplandıran Öğüç, “Afyonkarahisar bölgenin gücü konumunda. Bir kere şehrin ekolojisi çok dengeli. Üreme sağlığı çalışmalarımızda tüp bebekte hava çok mühimdir. Bu anlamda Afyon menbağ bir yer. Biz Afyon’u kendi memleketimiz gibi görüyoruz. Ama maalesef Afyon gücünün farkında değil.” diye konuştu.
Ekim ayında düzenlemeyi planladıkları çok büyük bir Tüp Bebek Kongresine Afyonkarahisar’ın ev sahipliği yapacağını belirten Öğüç, “Çok büyük bir Tüp Bebek Kongresini Ekim ayında düzenleyeceğiz. Biz Afyon’da aradığımızı bulduk. İl Sağlık Müdürlüğü çok vizyonel. Bizlerde Afyon’un kazancı için uğraşıyoruz. Afyon’da elit sürülerin yetişmesi için Ağustos ayında açmayı planladığımız Üretim Çiftliğimiz de olacak.” ifadelerini kullandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti