Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’a Bilim Merkezi yapılacak – Kocatepe Gazetesi

Afyon-karahisar Belediye Başkanı Burhanet-tin
Afyon'a Bilim Merkezi yapılacak

Afyon-karahisar Belediye Başkanı Burhanet-tin Çoban, Selçuklu İlkokulu Okulu, Okul İdarecileri ve öğrencilerden oluşan heyeti makamında kabul etti.
Okul Müdürü Hakan Çallı, Sınıf Öğretmenleri Yeter Işıklı, Yasemin Sürer ve Aişe Dertli beraberindeki Selçuklu İlkokulu öğrencileri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Öğrenciler ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan Afyonkarahisar’a Bilim Merkezi yapılması konusunda talepte bulundu.
Afyonkarahisar’a Bilim Merkezi yapılması için dosyalar halinde hazırladıkları bin 583 adet dilekçeyi Başkan Çoban ve Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu’na teslim eden öğrenciler, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Çoban ise Belediye Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’a Bilim Merkezi kurulması yönünde bir dizi çalışmalar olduğunu ifade ederek hassasiyetlerinden dolayı başta Okul Müdürü Hakan Çallı, Okul İdarecileri ve öğrencileri tebrik etti.
Bilim ve teknolojiyi toplumda anlaşılır hale getirmek için oluşturulan bu tür merkezlerin önemine dikkat çeken Başkan Çoban, uygulamalı etkinlikler içeren, denemeye ve keşfetmeye teşvik eden Bilim Merkezlerinin öğrenciler açısından faydalar sağlayacağını belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti