Afyon’daki O Mahalleleri Polis Bastı Binlerce Uyuşturucu Yakalandı
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik, Dumlupınar mahallesi, Sümer mahallesi, Karaman mahallesi ve Erenler mahallesinde yapılan çalışmalar sonucu İş yeri ve ikametlerde aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda 5264 adet Senteik Ecza Maddesi ele geçirildi.
C.K. isimli şahsa Uyuşturucu Madde Kullanmak suçu kapsamında adli işlem yapılırken, H.A., K.K., İ.A ve E. K isimli şahıslar Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında gözaltına alındı.
İşlemleri ardından adli mercilere sevk edilen, K. K. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, H.A., İ.A. ve E.K. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Bakmadan Geçme

İlköğretim Haftası Çelengi Sunuldu

Vali Yiğitbaşı’dan Eğitim Rotası: Nitelikli, Ahlaklı, Erdemli Bireyler

Tarım Arazisine Devrilen Otomobilde 4 Kişi Yaralandı

AKÜ Teknofest’te İkincilik Elde Etti

Afyonkarahisar Sağlık Yönetiminde Büyük Değişim!

Afyon’da Eczacılardan Sonra Avukatlar da AFLORA İndiriminde