Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Başka Uşak’ta Başka: KÖKSAL DEM’E KAPIMIZ KAPALI, ÖZEL: KÖKSAL’IN DİLİ SÜRÇTÜ

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, partisinin Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirilen SKM açılışında CHP’nin kapısının DEM hariç diğer tüm siyasi partilere açık olduğunu söyledi. Genel Başkan Özel ise Köksal’ın kendisine aman başkanım düzelt sürçü lisan oldu dediğini belirterek, “Afyon Belediyesi’nin kapısı tüm siyasi partilere açık” dedi

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, partisinin Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

KÖKSAL: AKP ADAYI BUNU SÖYLEYEMEZ AMA DEM HARİÇ HERKESE KAPIM AÇIK OLACAK

Açılış programında konuşan Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, “Belediye Başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak. Onlar bunu söyleyemez. AKP’nin adayı bunu söyleyemez. Onlar ancak yaygara koparıp kapalı kapolar ardında pazarlık yaparlar.” ifadelerini kullandı.

ÖZEL: KÖKSAL AMAN BAŞKANIM DÜZELT DEDİ, SEÇİLDİKTEN SONRA AFYON BELEDİYESİNİN KAPISI TÜM SİYASİ PARTİLERE AÇIK

Afyonkarahisar’daki SKM açılış programının ardından komşu il Uşak’a geçen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise, burada yaptığı konuşmada adeta “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?” dedirtti.

Genel Başkan Özel, “Afyon’da konuşurken, Belediye’nin kapılarını ardına kadar açacağız diye söylerken orada bir küçük sürçü lisan oldu aman başkanım sen düzelt dedi. Afyon Belediyesi’nin de, Uşak Belediyesi’nin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere tüm Uşaklılara tüm Afyonlulara açıktır.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti