Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu genç yönetmene önemli ödül

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)
Afyonlu genç yönetmene önemli ödül

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işbirliği ve İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı (SIDA) finansmanı ile yürütülen “Kadınlar İçin Daha Çok ve Daha İyi İşler: Türkiye’de İnsana Yakışır İş için Kadınların Güçlendirilmesi” projesi çerçevesinde düzenlenen kısa belgesel film yarışmasının sonuçları 17 Mart 2016 Perşembe günü Ankara’da Cer Modern’de düzenlenen ödül töreni ile açıklandı.
Kısa belgesel film yarışması birincilik ödülüne Afyonkarahisarlı genç hemşehrimiz tarafından çekilen ve lastik tamircisi bir kadının hayatını konu alan “Hanımeli” adlı film değer görüldü. Filmin yönetmeni genç hemşehrimiz Celal Köken, ödülünü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı. Afyonkarahisarlılar’ın yakından tanıdığı Foto Velal’in torunu, fotoğrafçı Kazım Köken’in oğlu olan 25 yaşındaki Celal Köken, Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bolömü’nde öğrenimini sürdürüyor.
“İşyerinde, aile yaşamında ve her yerde toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın istihdamına dair başarı hikayeleri”nin konu edildiği kısa belgesel yarışmasında ikincilik ödülünü ‘Aşk’la’ adlı kısa belgesel filmin yönetmeni Ezgi Var; üçüncülük ödülünü ise ‘Sarışın Taksi’ adlı kısa belgesel filmin yönetmeni Ekin Çalışır kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti