Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akdamar Adası Ücretli Mi?

Gezginler, seyahat severler 2024 yılının başlamasıyla birlikte Van’da gündemde düşmeyen zam haberleri ile Akdamar Adasına ulaşım ve giriş ücretlerine zam gelip gelmediğini araştırıyor.

Gezginler, seyahat severler 2024

2023 yılında yapılan zammın büyük tepkilere neden olduğu bilinirken, bir kişinin adaya gitmesi 380 TL’ye mal oluyor. Peki, 2024 yılında Akdamar Adasına ulaşım ücretine zam yapıldı mı?

TEKNE ULAŞIMI 90 TL AYAKBASTI PARASI 290 TL

Akdamar Adasına giden turistler tekne ulaşımı için 90 TL ödemek zorunda. Tekne adaya ulaştığı zaman ayakbastı parası adı altında adayı gezmek için iskele girişindeki gişelere kişi 290 TL ödeme yapıldıktan sonra adaya giriş yapılabiliyor. Akdamar Adasını ziyaret etmek isteyen bir kişi 380 TL ödemek zorunda kalıyor. Aynı zamanda tekne ulaşımı için geçerli olmayan sadece tarihi yerleri gezmek için olan müze kartı Akdamar Adasında da geçerlidir.

2024 YILINDA AKDAMAR ADASINA GİRİŞ ÜCRETİNE ZAM YAPILDI MI?

2023 yılında gelen zamlardan sonra Van gündemi uzun süre bununla meşgul oldu. Birçok kesimden gelen tepkiler sonuçsuz kalınca zam geri çekilmedi. 2024 yılında henüz yeni bir fiyat tarifesi uygulanmadı. 2023 yılı fiyatı halen geçerlidir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti