Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akrones Otel’den bir sosyal sorumluluk projesi daha

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar’ın önde gelen termal otelleri arasında yer alan Akrones Termal Otel sosyal sorumluluk projeleri ile de göz dolduruyor

 

Hizmet kalitesi ve aldığı ödüllerle Afyonkarahisar’ın yanı sıra Türkiye’de adından söz ettiren Akrones Termal Otel bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Akrones Termal Otel Genel Müdür Yardımcısı Funda Özbay ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şule Tokpunar, Emirdağ Huzurevi Gönüllüleri tarafından Belçika’da düzenlenen yardım gecesine katıldılar.
“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK”
Akrones Termal Otelin bir biri ardına çok sayıda sosyal sorumluluk projesine destek verdiğini kaydeden Akrones Termal Otel Genel Müdür Yardımcısı Funda Özbay, “Belçika’da düzenlenen yardım gecesinde gurbetçilerimizle bir araya geldik. Hem hasret giderdik hem de böyle bir organizasyona katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduk. Akrones Termal Otel olarak toplumsal sosyal sorumluluk bilincine proje bazlı katkılarımız devam edecek.” dedi.
“HUZUREVİNİN TEFRİŞATI YAPILACAK”
Akrones Termal Otel Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şule Tokpunar ise, “Huzurevlerimiz, en önemli kurumlardan birisidir. Her zaman yaşlılarımızın yanındayız. Huzurevi sakinlerimizin mutluluğu bizlerin mutlu olmasını sağlıyor. Yaşlılarımız yaşan tarihimizdir. Gerçekleştirilen yardım gecesinde elde edilen gelir ile Emirdağ Huzurevinin tefrişatı yapılacak. Bu tür anlamlı sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan Akrones ailesi olarak büyük mutluluk duyduk.” ifadelerini kullandı.
Böyle bir sosyal sorumluluk projesinde Akrones Termal Oteli yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten gurbetçiler ise, desteklerinden dolayı başta Akrones Termal Otel Müdürü Ünal Özgen olmak üzere Otel Genel Müdür Yardımcısı Funda Özbay ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şule Tokpunar ile tüm Akrones ailesine teşekkür ettiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti