Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Asıl devrim 15 Temmuz’da başladı”

22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili
“Asıl devrim 15 Temmuz’da başladı”

22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili ve Alternatif Politikalar Merkezi Genel Başkanı Dr. Mahmut Koçak, Batman Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Türkiye’de Darbeler ve Ardında Bıraktıkları’ konulu konferansa katıldı.
Batı Raman Kampüsü Rektörlük konferans salonunda düzenlenen programa Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Prof. Dr. Aydın Durmuş, üniversite personelleri ve öğrenciler katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan programda Rektör Dr. Durmuş bir konuşma yaptı. Daha sonra söz alan 22. Dönem Milletvekili Koçak, şunları söyledi:
“Türkiye’nin bütün rakamları değişmiştir. Kalkınma mücadelesi kesin bir zafere ulaşmıştır. Türkiye her alanda kanatlanmış, özgüven kazanmış, her alanda dünya ile rekabet edebilir hale gelmiştir. Gerileme devirleri kapanmış, yükselme çağı yeniden başlamıştır. Türkiye tarihiyle barışmıştır. Millet, devletiyle barışmıştır. 15 Temmuz millet darbesi ile birlikte Türkiye artık ‘darbe’ kanserinden ebediyen kurtulmuştur. Ülkenin nasıl ve kim tarafından yönetileceğine sadece millet karar vermektedir, verecektir. Siyaset güçlendikçe toplumun dış etkilere olan direnci artar. Vesayet odaklarının gücü kırıldıkça, milletin dediği olur. 2002’den bu yana olan da budur aslında. 16 yıldır milletin iradesine, siyasete saldıran içeriden ve dışarıdan tüm vesayet odaklarını bu millet püskürttü.  İddia ile söylüyorum ki; 15 Tem-muz, millet devrimiydi ve asıl devrim 15 Temmuz 2016’dan itibaren başlamıştır.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti