Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asker arkadaşları 30 yıl sonra Afyon’da buluştu

Bölüğün 30 yıl önceki
Asker arkadaşları 30 yıl sonra Afyon'da buluştu

Bölüğün 30 yıl önceki askerleri, buluşmada eski günler yad ettiler. Yıllar sonra gerçekleşen buluşmada yeniden askerlik günlerine dönen eski dostlar, hasret gidererek uzun uzun süre sohbet ettiler.
Yıllar sonra bir araya geldikleri için mutlu olduklarını söyleyen asker arkadaşları, “Fırsat buldakça bundan sonra bir araya gelerek eski günleri yad ederek, o günlerde yaşadığımız güzellikleri daha sonraları bizden sonra da çocuklarımıza aktarmak için bir araya geleceğiz. Günümüzde 3 kişinin bir araya gelip bilgisayar ile oynadığı ortamda bizler hala konuşarak, birbirimize sarılarak o günleri yaşatıyoruz. Bu birlik, beraberlik, arkadaşlık ve dayanışmanın eseridir” dediler.
Kütahya, Denizli, Manisa, Ankara, Konya, Kayseri, Aksaray, Bursa, Eskişehir, Karabük, Kırşehir, Yozgat ve Antalya gibi Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek Afyonkarahisar’da buluşan devreler Kars ilinde 1966 doğumlular olarak 3’üncü Ordu 9’uncu Kolordu 14’üncü Mekanize Tugayı Komutanlığı Destek Kıtaları Tabur Komutanlığı İkmal Bakım Bölüğü’nde vatani görevlerini tamamlamışlardı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti