Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO KOBİ Akademisi, eğitimlere devam ediyor 

ATSO KOBİ Akademisi eğitim

ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimi çerçevesinde Bilgisayar ve Bilgi Teknolojileri Eğitimi düzenlendi.

“EĞİTİMLER SAYESİNDE BİLGİLERİMİZİ GÜNCELLEMİŞ OLUYORUZ”

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında düzenlenen eğitimin açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Güzel, ATSO’nun marka hâline getirdiği ATSO KOBİ Akademisi eğitimleri ile birbirinden kıymetli uzman ve bilim insanlarının Afyonkarahisar ile buluştuğu ifade etti. Güzel, “Eğitimler sayesinde bilgilerimizi güncellemiş oluyoruz. Malumunuz olduğu üzere son 10-15 yılda kavramlar, ihtiyaçlar ve yaşanan sorunlara çözümler hızlı bir şekilde değişiyor. Bu değişimin en önemli itici gücü ise, hepimizin yaşadığı gibi teknoloji oluyor. Bugün kullandığımız bir teknoloji, çok geçmeden eskiyor; uyum sağlayamadığımız zaman ise çağın gereklerinin dışında kalmış oluyoruz. ” diye konuştu.

“YAPAY ZEKA SEBEBİYLE İNSANLARIN İŞSİZ KALIP KALMAYACAĞI MERAK KONUSU”

Güzel, konuşmasını şöyle tamamladı: “Dünya sosyal medya mecraları, akıllı telefonlar, video konferanslar, Metaverse evreni derken şimdi yapay zekâyı konuşmaya başladı. Yapay zekâ ile birçok iş ve işlem yapılabilirken, bu işlemleri hâli hazırda yapan insanların işsiz kalıp kalmayacağı sorusu gündeme geliyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden değerli bilim insanı, Sayın Dr. Öğretim Üyesi Naim Karasekreter, bize bu konuda ayrıntılı bilgi verecek. Sayın Hocamız’a teşekkür ediyorum.”

Güzel’in ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Naim Karasekreter, yazılım teknolojilerini anlattı. Eğitim, Katılım Belgesi takdimi ile sona erdi. >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti