Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayşe Özyılmazel Şimdi Ne Yapıyor?

Ünlü Müzisyen ve Yazar Ayşe Özyılmazel’in şu anda neler yaptığı hayranları tarafından merak ediliyor.

Ünlü Müzisyen ve Yazar

Ayşe Özyılmazel, 24 Ekim 1979’da Oya Germen ve sanatçı Neco’nun kızı olarak İstanbul’da dünyaya geldi.

2001 YILINDA İLK KİTABINI ÇIKARDI

Özyılmazel’in, Zeynep Özyılmazel adında bir ablası, Leyla adında bir kız kardeşi ve Ali Nejat adında bir erkek kardeşi vardır. İstek Semiha Şakir Lisesi’nden 1997 yılında mezun olan Ayşe Özyılmazel, Yeditepe Üniversitesi Sinema Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Aynı yıl “Sana Bi’şey Olmasın” adlı ilk kitabını çıkardı. İstanbul Gelişim Orkestrası’nda bir süre görev aldıktan sonra Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan Özyılmazel, 1 Temmuz 2011 tarihinde reklamcı Ali Taran ile Bodrum’da Semiramis Pekkan’ın villasında evlendi. Çiftin evlilikleri yaklaşık 8 ay sonra sona erdi.

2009 YILINDA İLK ALBÜMÜNÜ ÇIKARDI

21 Aralık 2009 tarihinde ‘da kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkarmıştır. Bu albümde sanatçıya Yalın, Mert Ekren, Teoman, Tufan Taş, Nurkan Renda gibi isimler eşlik etmiş, albümün fotoğraflarını ise ablası Zeynep Özyılmazel çekti. Ayşe Özyılmazel’in ilk video klibi Hakan Yonat tarafından, sözleri kendisine, müziği ise aynı zamanda albümünün de prodüktörlüğünü yapan Mert Ekren’e ait olan “Enerji” adlı şarkıya çekildi. 2011 yılında 2. albümü “Sıfır Makyaj”ı çıkarttı. Aynı yıl Murat Boz’un Kalamam Arkadaş şarkısının sözlerini yazarken Mert Ekren ile birlikte bestelediği şarkı hit oldu. 2 Temmuz 2012’den itibaren bir süre “Alişan ile Ayşe ile Alişan” adlı programı sundu. Aynı yıl ilk teklisi “Su Gibi Gel”i çıkarttı. 2013 yılında ikinci kitabı “Kalpten Düşme / Sahi Ben Neye İnanmıştım?” okurlarıyla buluştu.

BABASI VE KARDEŞİ KLİBİNDE ROL ALDILAR

Ayşe Özyılmazel, 2014 yılının Şubat ayında “Nefis” teklisini çıkartmıştır. Aynı yıl babası Neco’nun 1982 Eurovision Şarkı Yarışması’nda seslendirdiği “Hani” şarkısını babası ile birlikte yeniden seslendirerek, klip çekti. Gülşen Aybaba tarafından yönetilen, Ersay Üner tarafından düzenlenen klipte  babası Neco ve kardeşi Leyla Özyılmazel rol aldılar. 2015 yılında Roket, 2020 yılında Geri Dönülmüyor teklilerini piyasaya sundu. Özyılmazel, Sabah Gazetesi’ndeki yazarlığına devam etmektedir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti