Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bağışlarınıza talibiz”

Afyon İHH Dernek Başkanı

Afyon İHH Dernek Başkanı Ahmet Ertürk, dernek binasında basın toplantısı düzenledi. Ramazan ayında yetim, öksüz ve ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardımlar hakkında bilgi veren Başkan Ertürk, “15. günü yani Dünya Yetimler Günü’nde Afyon’daki en az bin yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza hayırseverlerimizin ve gönüllülerimizin katkılarıyla 100 liralık bayramlık kıyafet hediye etmeyi planlamaktayız” dedi.
Afyon İHH Dernek Başkanı Ahmet Ertürk, “Afyon İHH olarak 2014 yılında 327, 2015 yılında 639, 2016 yılında bin 728, 2017 yılında bin 861 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza; bayram sevincini doyasıya yaşasınlar diyerek, bağışçılarımızın destek ve katılımıyla 100 lira tutarında bayramlık kıyafetler hediye edildi. Çocuklarımızın anneleri veya vasileriyle birlikte seçtikleri kıyafetleri giyerken yaşadıkları mutluluk, heyecan hepimizin hafızalarında yer etmiş durumdadır”dedi.
“TÜM HAYIRSEVERLERİMİZİN YARDIM VE DESTEKLERİNE TALİBİZ”
Afyonkarahisar’da bin yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayram sevinci yaşatmak istediklerini kaydeden Başkan Ertürk, “İnşallah bu yıl da 26 Mayıs 2018 Cumartesi, Ramazan ayının 15. günü yani Dünya Yetimler Günü’nde Afyon’daki en az bin yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza hayırseverlerimizin ve gönüllülerimizin katkılarıyla 100 liralık bayramlık kıyafet hediye etmeyi planlamaktayız. Bu özel günde yaşanacak bereketi paylaşmak üzere tüm hayırseverlerimizin yardım ve desteklerine talibiz” ifadesine yer verdi.
YETİM AİLELERİ İLE İFTAR
PROGRAMI YAPILACAK
Yetim aileleri ile birlikte iftar programı yapacaklarını açıklayan Başkan Ertürk, “Ayrıca Dünya Yetimler Günü’nde yetim ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek iftarda oruçlarımızı yetimlerimizle birlikte açmayı hedeflemekteyiz. Bu programın Afyonlu hayırseverlere duyurulması ve herkesin bu sevaba ortak olması noktasında basın mensuplarının da desteğine hassaten ihtiyaç duymaktayız” şeklinde konuştu.
“103 YETİMİMİZE 100 LİRA
MADDİ DESTEK SAĞLANIYOR”
Afyonkarahisar’da 103 yetime 100 maddi destek verildiğini söyleyen Başkan Ertürk, “Hâlihazırda Afyon İHH Derneği olarak öz kaynaklarımızla 39 ve genel merkezimizin desteğiyle yaklaşık 64 olmak üzere toplamda 103 Afyonlu yetimimize her ay 100 lira düzenli maddi destek sağlanmaktadır. Dönemsel olarak bine yakın Afyonlu yetim öksüz ve ihtiyaç sahibi evlatlarımıza ulaşıyor destek olma noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. Sağlanan bu destek çoğunlukla bu mağfiret ayında biriken bağışlarla karşılanmaktadır. Hayırseverlerimizin katkılarıyla önümüzdeki yıl daha çok yetimimize destek olmayı Rabbimizden niyaz ediyoruz” ifadesine yer verdi.
“ZEKAT, FİDYE, FİTRE VE BAĞIŞLARINIZA TALİBİZ”
Ramazan ayı içinde İhtiyaç sahiplerine verilecek Zekat, Fidye, Fitreve Bağışlarınızatalip olduklarını aktaran Başkan Ertürk, “Afyon İHH olarak Ramazan ayı münasebetiyle yetim öksüz İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Zekat, Fidye, Fitreve Bağışlarınızatalibiz. Albaraka Türk Afyonkarahisar Şubesi TR85 0020 3000 0221 3333 0000 04 hesaba (Açıklama: Yardım Türünü Yazınız) ve 05425611509 & 05425620303telefon numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Belediye Binasının arkasındaki dernek binamıza ve Kadınana İmam Hatip Ortaokulu önündeki Standımıza Tüm Afyonkarahisarlı hayırseverlerimizi bekliyoruz. Katkı ve desteklerinden dolayı tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti