Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Eroğlu, Otogar’da 1000 karanfil dağıttı

Orman ve Su İşleri
Bakan Eroğlu, Otogar'da 1000 karanfil dağıttı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’daki temasları çerçevesinde Afyonkarahisar Otobüs İstasyonu Turizm A.Ş.’nin yöneticileri ile bir araya geldi. AFTAŞ’ın Afyonkarahisar’ın gözbebeği bir kurum olduğunu dile getiren Bakan Eroğlu, AFTAŞ yöneticilerine başarılar diledi. Bakan Eroğlu, Türkiye’nin çeşitli illerindeki belediye başkanlarının AFTAŞ’ı sorduğunu, Otogar’daki değişimin Afyonkarahisar’daki değişimi de en iyi şekilde gösterdiğini kaydetti.
AFTAŞ’TAN BAKAN EROĞLU’NA TEŞEKKÜR
AFTAŞ yöneticileri ise mevcut Otogar’ın Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun destekleri ile günümüzdeki hâline geldiğini belirttiler. AFTAŞ Yöneticileri, “Sayın Bakanımız, Otogar’ı kurma aşamasında bize arazi tahsisinde kolaylık gösterilmesini sağladı. Sayın Bakanımız’ın bizden tek talebi vardı, o da kuracağımız Otogar’ın Türkiye’ye örnek olmasıydı. Bu konuda gayret gösterdik” dediler.
“CUMANIZ MÜBAREK, KARARINIZ EVET OLSUN”
Yapılan sohbetin ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Otogar’daki yolculara ve işletmecilere karanfil dağıttı. Yaklaşık 1000 karanfille referandum çalışmasını da ihmal etmeyen Bakan Eroğlu, “Cumanız mübarek, kararınız evet olsun” dedi.
ÇOBAN, SEL VE YURDUNUSEVEN DE KATILDI
Bakan Eroğlu’nun ziyaretinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.  >> Murat ARISOY’un Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti