Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basın İlan Kurumu, basının gelişimi için çalışıyor

Basın İlan Kurumu’nun (BİK)
Basın İlan Kurumu, basının gelişimi için çalışıyor

Basın İlan Kurumu’nun (BİK) görev alanına 5216 ve 6360 Sayılı Kanunlarla dahil olan gazetelerde çalışan basın mensuplarına yönelik eğitim semineri programı, BİK Genel Müdür Yardımcısı Cem Elçin’in kapanış konuşmasının ardından düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi.Basın İlan Kurumu Darıca Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ve iki gün süren “Basın Mensupları Eğitim Semineri”nin kapanış programında BİK Genel Müdür Yardımcısı Cem Elçin konuşma yaptı. Cem Elçin konuşmasına Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen basın mensuplarına, eğitimin verimli geçmiş olması temennileriyle başladı.
Uzun yıllardan beri uygulanmakta olan 67 sayılı Genel Kurul kararının yerine 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren kısaca Resmi İlan ve Reklam Yönetmeliği olarak adlandırılan yeni Yönetmeliğin yürürlüğe girdiğini, bu eğitim programında da ağırlıklı olarak Yönetmenlik hakkında bilgilendirmeler yapıldığını, bundan sonra uygulamalarda karşılaşılabilecek her türlü sorunda BİK personelinin yardıma hazır olduğunu belirten Genel Müdür Yardımcısı sözlerini şöyle sürdürdü:
“Hepinizin bildiği üzere Basın İlan Kurumu olarak resmi ilan ve reklam yayın süreçlerimizi tamamen elektronik ortama taşıdık. İLANBİS Yönetmeliği uyarınca, 01 Temmuz 2017 tarihinden itibaren resmi reklamların da müşterilerden elektronik ortamda alınmasıyla birlikte elden veya posta yoluyla ilan kabulü ortadan kalkmıştır. İLANBİS adını verdiğimiz programla artık ilan süreçlerinin tamamı ile birlikte Aylık Beyannameler ve gazetelerinizin PDF nüshalarının Kurumumuza intikali elektronik ortamda gerçekleştiriliyor.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti