Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başkan Çoban’ın desteğiyle mesleği devam ettiriyoruz”

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Şükrü
"Başkan Çoban'ın desteğiyle mesleği devam ettiriyoruz"

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Şükrü Kostak, Başkan Vekili Mehmet Zengin ve beraberindeki oda üyelerinden oluşan ayakkabıcı esnafı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
DÜKKANLARIN BAKIMI
BELEDİYE TARAFIDAN YAPILDI
Kunduracılık mesleğini devam ettirme konusunda Başkan Çoban’ın büyük desteklerini gördüklerini ifade eden Oda Başkanı Şükrü Kostak, “Başkanımız sağolsun şehrimiz PTT aralığında faaliyet gösteren esnafımıza, bugüne kadar çok büyük destek vererek yanımızda oldu. Kendisinden aldığımız bu destekle kunduracılık mesleğini devam ettiriyoruz. Şöyle ki; geçtiğimiz yıl dükkânlarımızın bakım, onarım ve çatılarının değiştirilmesi ve dış cephelerinin yenilenmesi Belediyemiz tarafından gerçekleştirildi. Şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
TÜRK BAYRAĞI
ROZETİ HEDİYE ETTİ
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise tüm meslek guruplarında olduğu gibi kunduracı esnafının da daima yanlarında olduklarını belirterek Oda Başkanı Kostak ve ayakkabıcı esnafına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bol kazanç diledi. Ziyaret sonunda Başkan Çoban konuklarına Türk Bayrağı rozeti hediye etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti