Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayram, tanıtım fırsatına dönüşecek – Kocatepe Gazetesi

İç turizmin fazlasıyla canlanacağı
Bayram, tanıtım fırsatına dönüşecek

İç turizmin fazlasıyla canlanacağı tatil süresinde hem Afyonkarahisar’a gelecek yerli turistler hem de özel araçları ya da toplu ulaşım araçlarıyla şehirden geçecek vatandaşlar için tanıtıcı bir broşür hazırlanarak dağıtılacak. Toplam 100 bin adet basılarak dağıtılacak olan broşürde vatandaşların gezmesi için Kocatepe, Tarihi Afyon Konakları, Frig Vadisi, Akdağ Tabiat Parkı, Tarihi Ulu Cami ve Sultan Divani Mevlevihane’si tavsiye edilirken yine tarihi konaklarda konaklama ve Afyonkarahisar’a özgü lezzetler öneriliyor.
İlk olarak tatilin başladığı 9 Eylül Cuma ve 10 Eylül Cumartesi günü Özdilek Kavşağı başta olmak üzere trafiğin yoğun yaşanacağı noktalardaki broşür dağıtımına 17 Eylül Cumartesi ve 18 Eylül Pazar günü de devam edilecek. Yine tanıtım maksadıyla hazırlanan broşürler ulusal gazetelerin bölge ekleriyle birlikte de dağıtılacak.
GELSİNLER, YERİNDE GÖRSÜNLER
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu yolların kesiştiği Afyonkarahisar’dan bayram tatili boyunca binlerce insanın geçeceğini ve bu süreçte şehrin tanıtılması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:
“9 günlük bayram tatilinde şehrimize çok sayıda yerli turist gelecek ayrıca şehrimizden karayoluyla binlerce vatandaşımız geçecek. Bu insanların şehrimizi tanımaları gezmeleri ve görmedikleri değerleri görmelerini istiyoruz. Tarihi değerlerimizi, turistik zenginliklerimizi yerinde görmelerini bekliyoruz. Bütün vatandaşlarımızı Afyonkarahisar’ımızdaki tarihi konaklarda ve termal tesislerde konaklamaya, sucuğumuzu, lokumumuzu tatmaya, kaymaklı ekmek kadayıfımızı yemeye davet ediyorum. Ayrıca vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyor, hayırlı bir bayram diliyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti