Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biz ne diyoruz, Görgöz ne diyor?

CHP İl Başkanı Görgöz,

CHP İl Başkanı Görgöz, eleştiri yağmuruna tuttuğu “maskesiz, mesafesiz” toplantıların benzerini kendilerinin de yapmalarına yönelik eleştirilere ses çıkarmazken, “gece boyu içki içip içmedikleri, hesabı kimin ödediği” meselesine cevap vermiş.
Oysa cevap bekleyen başka sorular da var…

 

Gazeteniz Kocatepe’de yayınlanan haberde CHP İl Başkanlığı’nın AK Parti’yi kalabalık toplantılar nedeniyle eleştirmesine rağmen aynı şekildeki toplantılara imza atması eleştirilmişti. CHP İl Başkanı ve “www.kocatepegazetesi.com” yazmasını beceremeyen avukatının haberde yer alan asıl eleştiri konusunda hiçbir cevap verememeleri dikkatimizi çekti.
Daha önce de Müslümanların Kabesi’ne hakaret eden LGBT taraftarlarına destek vererek Diyanet İşleri Başkanı’nı kınayan ve bu nedenle gazeteniz Kocatepe tarafından eleştirilen Yalçın Görgöz; bu konuda da bir açıklamada bulunmaktan imtina etmişti. Partisinde yaşanan kavgalar ve tartışmalar nedeniyle gazeteniz Kocatepe’de yayınlanan haberlerle ilgili de sesi çıkmayan CHP İl Başkanı Görgöz ile “www.kocatepegazetesi.com” yazmasını bilemeyen avukatının, haberimizdeki asıl eleştiri konusuna değinmeyip, olayı “içki içip içmedikleri, hesabı kimin ödediği” noktasına indirgemesini yadırgadık doğrusu.
Yapılan bu açıklamanın ardından biz, “Kabe’ye hakaret edenler LGBT’lilere destek veren, parti toplantılarında büyük tartışmalar yaşayan, geçmiş dönemlerinde de yumruklaşmalarla, kavgalarla anılmaktan kendini koruyamayan CHP il Başkanı ve misafirlerinin, içkili bir mekan olan Double Tree Hilton Otel ile onun altındaki Leman Kafe’de gece boyu sohbet edip, İÇKİ İÇMEDİKLERİ ve HESAPLARI PARTİYE ÖDETMEDİKLERİ” sonucunu çıkardık.
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SİZLERİ UYARDI MI?
Oysa biz bu haberi yayınladığımızda “utanırlar mı ki” diye bazı duyumlarımızı da gazete sütunlarına yansıtmamıştık. CHP’nin Afyonkarahisar’a gelen Milletvekili gurubuna öncülük eden Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer’in Karaca’nın, “Arkadaşlar Afyonkarahisar tutucu bir yer, içki içmek isteyenler odalarında içseler iyi olur” tarzında uyarıda bulunduğu… Milletvekillerinden Eren Erdem başta olmak üzere bir grup partilinin restoranda içki içmeye devam ettikleri… Çıkan otel hesabının Aydın’daki bir ilçe belediye başkanı tarafından karşılandığı… Afyon’da ikamet ediyor olsanı rağmen CHP Gençlik Kolları Başkanı’nın da 3 gün boyunca gereksiz yere Hilton’da kaldı… 20 bin TL’ye anlaşılan otele 29 bin TL kadar hesap ödendiği… İddialarına yer vermemiştik.
“Geçtiğimiz günlerde ilimizi ziyarete gelen 30 milletvekilimizin kaldıkları otelde sabaha kadar 3-4 bin TL’lik içki içmeleri ve bu içkilerin hesabının parti kasasından ödetilmeye çalışılmasına yönelik eleştirileri göğüslemeye çalışırken şimdi de bu toplantı ile eleştiri oklarının hedefi olduk.” diyerek söz konusu içki hesabının parti kasasından ödetilmediğini zaten belirtmiştik. CHP il Başkanı Yalçın Görgöz bizim dediklerimizi tekrarlamak için noter ve avukat masrafına boşuna katlanmış!
KADIN ÜYENİZİN ŞİKAYETLERİNİ DİKKATE ALDINIZ MI?
“Ele verir talkını, kendi yutar salkımı” başlıklı haberimizde CHP’ye gönül verenlerin şikayetlerini dile getirirken, partililerin “CHP Afyonkarahisar İl örgütünde tahsilli, okumuş, kariyer sahibi kadınlara özellikle yer verilmemek istendiğini üzülerek görmekteyiz. Son dönemde bunun bir çok örneğini sıralayabiliriz.” ifadelerine de yer vermiştik.
CHP il Başkanı Yalçın Görgöz ve “www.kocatepegazetesi.com” yazmayı beceremeyen avukatı yaptıkları açıklamada “hiçbir kadına hiçbir şekilde ve koşulda ayrımcılık yapılmamış olup tüm kadınlarımıza partimizin ve örgütlerimizin kapısı sonuna kadar açıktır” savunmasında bulunmuşlar. Bu savunmayı yapanlardan aşağıdaki sorulara da cevap vermelerini bekliyoruz:
– CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’ndan olaylı ve kavgalı bir şekilde ayrılan “eğitimli-sosyolog” Alev Doğru’nun iddialarına bugüne kadar neden cevap verilmedi? Alev Doğru tartışmalarında ve kavgalarında yaşananlar kadınlara yapılan ayrımcılığın göstergesi değil midir?
– Parti teşkilatlarında görev alan ve ismini şimdilik yazmadığımız seçkin bir meslek sahibi kadın partili, parti içerisinde parti ahlakına yakışmayan olaylar yaşadığını size anlattı mı?
– Bu seçkin meslek sahibi hanım, önce evinizde sizi ziyaret ederek, eşinizin yanında olayı anlattıktan sonra ilgisiz kalmanız üzerine parti teşkilatına yazılı olarak müracaat etti mi? Yazılı müracaatını kabul etmemeniz üzerine sizden yazılı olarak “red” cevabı vermenizi istedi mi?
– Son olarak seçkin meslek sahibi bu hanım yaşadığı olayları Parti Genel Merkezi’ne aktardı mı?
– Alev Doğru olayının ardından bu olayda da takındığınız tutum “ayrımcılık” değil midir?
“ELE VERİR TALKINI, KENDİ YUTAR SALKIMI” BAŞLIKLI HABERİMİZDE NELER YAZMIŞTIK?
Okurlarımızın iddiaları ve konuları hatırlayıp tarafsızca değerlendirmesi amacıyla CHP il Başkanı Görgöz ile avukatının cevap vermeye çalıştıkları “Ele verir talkını, kendi yutar salkımı” başlıklı o haberimizi bir kez daha sütunlarımıza alıyoruz:
Kalabalık toplantılar nedeniyle AK Parti’yi eleştiri yağmuruna tutan CHP Afyonkarahisar İl yöneticileri, “maske ve mesafe” kurallarının hiçe sayıldığı Pazar kahvaltısında biraraya geldiler.
Yalçın Görgöz başkanlığındaki CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda skandallar bitmek bilmiyor. Pandemi şartlarının devam ettiği bu günlerde kalabalık bir toplantıya imza atan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün daveti “Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu” yorumlarına neden oldu.
AK Parti’nin Ankara’daki büyük kongresi toplumun büyük kesimi tarafından eleştirilere konu edilirken, CHP’liler bu eleştirilerde başı çekmişlerdi. Pandemi ortamında kalabalık toplantılar düzenlenmesinin yanlışlığı konusunda herkes hemfikir olurken bu yanlışlar zincirine bir halka da CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından eklendi.
Geçtiğimiz Pazar günü Leman Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programında CHP Afyonkarahisar İl teşkilatı üyelerinin sosyal mesafe kurallarını hiçe saydıkları gözlendi. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve ekibi “Maske ve mesafe” kurallarının yok sayıldığı programa imza atmış oldular.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti