Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolu’dan gelen öğrenciler Afyon’u geziyor

“AnadoluyuzBİZ” projesi kapsamında Bolu’dan

“AnadoluyuzBİZ” projesi kapsamında Bolu’dan Afyonkarahsiar’a gelen 31 öğrenci kentteki tarihi ve kültürel yerleri geziyor

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “AnadoluyuzBİZ” projesi kapsamında Bolu’dan Afyonkarahisar’a gelen 31 öğrenci Safiye Sultan Kız Yurdu’nda konaklıyor. Öğrenciler Ulu Cami, Mevlevi Cami, Karahisar Kalesi ve Kano tesisini ziyaret etti. Afyonkarahisar’da bulunan tarihi ve kültürel yerleri ziyaret edecek öğrenciler 4 gün kentte kalacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin tarihi ve kültürel mirasları tanımaları ve gönüllülük bilincini özendirici faaliyetlerde bulunmaları amacıyla hayata geçirilen “AnadoluyuzBİZ” projesi kapsamında öğrenciler illeri gezmeye devam ediyor. Afyonkarahisar’a Bolu’dan 31 kız öğrenci geldi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde 4 gün boyunca sürecek olan proje kapsamında öğrenciler çeşitli faaliyetlerde bulunup, Afyonkarahisar’daki tarihi ve kültürel yerleri gezme imkanı bulacak. Gezi ve farklı etkinliklere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri, gençlik liderleri de eşlik etmeye devam edecek.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti