Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin’de Kapsamlı Gıda Denetimleri Sürecek

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, vatandaşın sağlığını korumak amacıyla kapsamlı gıda denetimlerini sürdüreceklerini açıkladı

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın talimatlarıyla Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Tarım Müdürlüğü ile işbirliği yaparak ilçedeki marketlerde kapsamlı bir denetim yaptı.

BOLVADİN’DE KAPSAMLI BİR DENETİM YAPILDI

Denetimler kapsamında ürünlerin son tüketim tarihleri, hijyen standartları, muhafaza koşulları ve stokçuluk gibi konular titizlikle incelendi. Bolvadin İlçesin’deki marketlerin bu denetimlerden geçirilmesiyle, ilçe genelindeki perakende gıda sektörünün standartlara uygunluğunun sağlanması ve vatandaşların sağlıklı ürünler satın almasının teşvik edilmesi amaçlanıyor.

Bolvadin’de Kapsamlı Gıda Denetimleri Sürecek

 AYNACI: SAĞLIĞI KORUMAK İÇİN DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK

Yapılan denetimlerle ilgili olarak açıklama yapan Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızın sağlığını korumak, ürünlerin doğru fiyatlandırılması ve güvenli gıda tüketimini sağlamak bizim öncelikli görevlerimizden biridir. Bu doğrultuda, zabıta ekiplerimiz ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde bu çalışmalarını sürdürüyor. İşletmeler ve marketler belirli aralıklar denetleniyor. Bolvadin halkının sağlıklı, huzurlu ve güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için belediye olarak denetimlerimizi sıkı bir şekilde sürdüreceğiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti