Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu galibiyetle hedefe ulaşacağımıza inanıyorum”

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
“Bu galibiyetle hedefe ulaşacağımıza inanıyorum”

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı kendi evinde ağırladığı Best Balıkesir Basket’i 78-76’lık skorla mağlup etti. Bu galibiyetten sonra açıklama yapan Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, aldıkları bu galibiyetin Play-Off için önemli olduğunu söyledi.
Afyon Belediyespor’u kutladığını belirten Best Balıkesir Basket Koçu Mete Babaoğlu, “Afyon Belediyespor’u kutluyorum. Onlar bizden daha iyi oynadı ve maçı 40 dakikaya daha güzel yaydılar. Biz maçın son periyotunda yaptığımız agresif savunmayı diğer periyotlarda yapabilseydik kazanan taraf biz olacaktık.” dedi.
Gerçek potansiyellerini sahaya yansıtamadıklarını söyleyen Best Balıkesir Basket oyuncularından İlhan Barış Gökalp, “Son periyot hariç kendi gerçek potansiyelimizden bir basketbol ortaya koyamadık. Ama Afyon maçın geneline yayabildi. Biz de periyotlarda bazı şeylerde eksik kaldık. Afyon takımını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.
İyi oynadıklarını aktaran Afyon Belediyespor’un genç oyuncusu İbrahim Gürsan, “İyi oynadık, iyi mücadele ettik ve kazandık. Bundan dolayı mutluyuz.” ifadesine yer verdi.
Bu galibiyetin kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, “Her maça hafta içinde çok iyi hazırlanıyoruz ama maçlara bunu yansıtamıyorduk. Çok dağınık oynuyorduk. Bu haftada iyi hazırlandık, takım iyi çalışıyor ama bir galibiyete ihtiyacımız vardı. En sonunda çok kararlı oynadık, sisteme inandık, sistemin arkasında durduk. Oldurmaya çalıştık bu sefer yaptığımız işleri, daha önce bunu başaramıyorduk. Bizim ihtiyacımız olan ve bizi başka bir noktaya ve hedefimize götürecek olan bir galibiyet aldık. Ben öyle inanıyorum. Artık bundan sonra gelecek hafta Final maçına hazırlanacağız. Onu da kazanmak istiyoruz. Ve adım adım Play-Off hedefine ilerlemek istiyoruz.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti